Cristina Ich, primul mesaj după ce a câștigat premiul de „Cel mai bun influencer român” în anul 2020

Cristina Ich, primul mesaj după ce a câștigat premiul de bdquo;Cel mai bun influencer român  în anul 2020
Citeste mai mult despre: Cristina Ich,
Autor: Iulian Ioncea
Data: 09 Noiembrie 2020
Anul trecut, Adelina Pestrițu scria istorie, fiind primul influencer român care participă la gala „E! People’s Choice Awards”, acolo unde a obținut premiul „Romanian Social Media Star of 2019”.

În acest an, în cursă pentru marele premiu au intrat Cristina Ich, Alina Ceușan, Bianca Adam (Tequila), Andra Gogan, Emil Rengle, Mimi, Cristi Munteanu și Vlad Munteanu, cel mai bun influencer din România fiind votată Cristina Ich.

Citește și

Partenera de viață a lui Alexandru Pițurcă a fost urmată în top de Alina Ceușan și Bianca Adam (Tequila).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cristina Ich (@christina_ich) on

„Dacă îmi spunea cineva acum câțiva ani că urmează să câștig, la un moment dat, un premiu internațional și să fiu alegerea publicului, nu aș fi crezut niciodată. Deși, prin conținutul meu din online, îmi doresc să educ femeile, să le ambiționez și să le ofer încredere de sine, am înțeles că și eu trebuie să lucrez la aceste aspecte, pentru că n-am avut destulă încredere să-mi imaginez că pot fi atât de apreciată și iubită. Am simțit toată susținerea și dragostea publicului, iar cuvintele ar fi prea sărace pentru a mulțumi îndeajuns. Odată cu acest premiu, am realizat că munca mea din online merită tot efortul, iar pe viitor, promit să vin cu proiecte tot mai mari pentru publicul meu. Felicitări și celorlalți nominalizați! A fost o competiție pe măsura și s-a simțit asta pe tot parcursul votingului. Mulțumesc People's Choice Awards si E! Entertainment România pentru această oportunitate și experiență frumoasă”, a spus Cristina Ich.

foto: Instagram Cristina Ich

Vezi și: Pui cu bere și salată de cartofi

FULLSCREEN
Cristina Ich, primul mesaj după ce a câștigat premiul de „Cel mai bun influencer român” în anul 2020
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies