Cristina Ich, scandal cu presa, după ce Adelina Pestrițu a făcut COVID-19: „Mi-am tras singură concluziile”

Cristina Ich, scandal cu presa, după ce Adelina Pestrițu a făcut COVID-19: bdquo;Mi-am tras singură concluziile
Autor: Iulian Ioncea
Data: 03 Septembrie 2020
În prima zi din luna septembrie, Adelina Pestrițu a anunțat cu ochii în lacrimi, pe instastory, că are coronavirus, iar la scurt timp internetul s-a împărțit în două tabere: cei care îi sunt alături vedetei și o compătimesc și cei care nu cred în această boală și o acuză că a primit bani pentru a minți că s-a îmbolnăvit.

Adelina Pestrițu a dezvăluit că și-a dat seama că ar putea avea coronavirus în momentul în care a rămas fără gust și fără miros, însă cu doar câteva ore înainte tot ea afirma pe instastory că este în mașină și că simte miros de vanilie.

Din cauza acestor afirmații contradictorii și-a dat cu părerea și Cristina Ich despre boala care a îngenuncheat întreaga planetă: „Tot primesc mesaje și nu înțeleg de ce mi le trimiteți mie, dar presupun că este o chestie de bârfă dinasta online. M-am uitat și eu pe story-uri… Am o singură curiozitate, nu este o lipsă de respect, Doamne ferește… O simplă întrebare: «Dacă rămâi fără gust și fără miros, cum simți mirosul de brăduț de vanilie și mirosul nou de mașină?» E o simplă curiozitate. Sau asta ai avut acum câteva zile? Iar acum s-a testat, dar presupun că te testezi când rămâi fără gust și fără miros automat, nu peste câteva zile, când ți-a revenit mirosul. Așa gândesc eu logic… Dar, Doamne ferește…”.

Apoi, după ce toată presa a preluat declarațiile ei, Cristina Ich a revenit pe Instagram și a afirmat că ea nu a vrut să o atace pe Adelina Pestrițu și că presa exagerează.

„Nimeni n-a atacat pe nimeni. În urma unor story-uri, eu mi-am tras singură concluziile, pentru că nu prea aveau logică. Dar probabil emoțiile la aflarea veștii și-au spus cuvântul. Nu cred că s-ar preta nimeni să mintă la așa ceva. Era doar o părere. Voi din presă aveți venin. Doamne ferește. Hai să urăm sănătate, că în chestii de sănătate nimeni nu râde. Doar că pur și simplu, probabil din cauza emoțiilor, unele story-uri erau lipsite de logică”, a spus Cristina Ich.

foto: Instagram Cristina Ich; Instagram Adelina Pestrițu

Vezi și: El este Lorand, creatorul super măstilor de la The Masked Singer

FULLSCREEN
Cristina Ich, scandal cu presa, după ce Adelina Pestrițu a făcut COVID-19: „Mi-am tras singură concluziile”
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies