Cristina Joia, declarație despre revoltătorul incident. ”Nu putem trăi singuri, lipsiți de empatie”

Cristina Joia, declarație despre revoltătorul incident.  Nu putem trăi singuri, lipsiți de empatie
Citeste mai mult despre: Cristina Joia, incident,
Data: 17 Noiembrie 2020
Cristina Joia a fost, acum aproape 10 zile, victima unui revoltător incident, aceasta fiind lovită violent de o femeie, într-un magazin. 

În acest moment, Cristina Joia are un mesaj pentru fani, referitor la toată întâmplarea și la consecințele acesteia. 

Citește și

„Vreau să vă mulțumesc mult pentru toate mesajele voastre de susținere și gândurile bune pe care mi le-ați transmis. Sunt recunoscătoare pentru fiecare dintre ele, pentru că în această perioadă am avut nevoie să simt că suntem interconectați. Nu putem trăi singuri, pe cont propriu, lipsiți de empatie sau de valori.

Mi-am dorit să pastrez o masură vis-a-vis de declarațiile mele în media și vă mulțumesc că ați înțeles și respectat asta.

 

Acum sunt bine, sunt acasă, cu familia. Voi continua filmările pentru proiectul Visuri la cheie, pentru că îmi este drag, pentru că am o responsabilitate față de toți cei implicati și pentru că viața nu se oprește cu un pumn, decât dacă eu aleg asta! 

 

În rest, las autoritățile și avocații să-și exercite profesia. Nu am sentimente negative, dar îmi doresc foarte mult să nu existe alte victime agresate pe viitor!

 

Fiți optimiști, zâmbiți și bucurați-vă de ai vostri. Vă îmbrățișez și vă mulțumesc încă o dată!”, a declarat Cristina Joia. 

TikTok te învață cum să îți petreci timpul în pandemie
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies