Cu ce probleme de sănătate se confruntă fiul Amnei: „Am fost în Turcia”

Cu ce probleme de sănătate se confruntă fiul Amnei: Am fost în Turcia
Citeste mai mult despre: Amna, Amna fiu, Amna fiu boala,
Autor: Lorena Martin
Data publicarii: 19 Iulie 2022
Data actualizare: 19 Iulie 2022
Amna a fost invitată la podcastul lui Cătălin Măruță, acolo unde a abordat mai multe subiecte, printre care și cel legat de sănătatea fiului ei. Iată ce diagnostic a primit David!

Cea mai mare durere pentru un părinte este aceea de a-și vedea copilul suferind, iar Amna, din păcate, a trecut prin asemenea experiențe. Se pare că fiul ei, David, răcea foarte des și foarte puternic, lucru care a făcut-o pe artistă să își ridice câteva semne de întrebare. Dorind să rezolve problema, cântăreața a apelat la mai mulți medici specializați, însă niciunul nu i-a oferit un diagnostic concret. În România, Amnei i s-a spus că băiatul ei suferă de astm pe bază de alergii, însă nu avea nicio idee care erau ingredientele care îi provocau rău. 

Așadar, pentru a rezolva problema, Amna a plecat din România direct în Turcia, pentru a depista cauza suferinței celui mic. Ajuns acolo, băiețelul a aflat că este alergic la ciocolată, fiind o adevărată problemă deoarece constant consuma acest deliciu.

„Ne-am întors din Turcia. Am descoperit cu astm pe bază de alergii care nu ne dădea pace și nu înțelegeam ce se întâmplă. Am făcut niște investigații și în țară, de-a lungul anilor răcea foarte puternic și nu înțelegeam de ce... I s-a activat acest astm pe bază de alergii, dar era alergic la ciocolată. Dimineața mânca cereale cu ciocolata, mânca foarte des ciocolată”, a declarat ea în podcastul lui Cătălin Măruță.

Artista a mai menționat și faptul că în acest moment băiețelul este sub tratament, însă va merge din nou în Turcia pentru a vedea în ce stadiu se află boala lui.

”Acum suntem sub un tratament de 7 luni de zile, vom merge la control și vom fi bine cu siguranță”, a mai spus ea. 

Sursă foto: Amna/Facebook

VEZI ȘI: Cele mai tari idei de vacanță
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies