Cu ce se ocupă Deliric, iubitul Innei. Pe lângă muzică, acesta are o afacere care l-a făcut milionar în euro

Cu ce se ocupă Deliric, iubitul Innei. Pe lângă muzică, acesta are o afacere care l-a făcut milionar în euro
Citeste mai mult despre: Inna, Deliric, iubit,
Data publicarii: 20 August 2020
Data actualizare: 17 Aprilie 2021
Recent, Inna a confirmat că are o relație cu rapperul Deliric. Toți știu cine este artista, fiind cunoscută chiar și pe plan internațional, însă Deliric este cunoscut doar de ascultătorii genului de muzică pe care artistul îl abordează.

Răzvan Eremia, pe numele lui de scenă Deliric, se află în industria muzicală de foarte mulți ani și este unul dintre cei mai apreciați rapperi din România. Însă artistul nu se ocupă doar cu muzica, ci are și o afacere. 

Mai exact, în 2011, Deliric a decis să-și lanseze propriul său brand de haine pe care l-a numit PORC. Și-a început afacerea cu trei tricouri, iar acum a ajuns să vândă sute de produse – tricouri, bluze, pantaloni, accesorii etc. În 2017, firma a ajunsese la o cifră de afaceri de peste 600.000 de euro, iar acum câștigă milioane de euro din afacerea sa. 

Nu cred că am folosit vreodată titulatura de antreprenor, să-i spun cuiva că sunt antreprenor. Eu sunt un băiat care a fost pasionat de muzică, care s-a apucat când avea 11 ani să facă versuri și dup-aia toată viața a ajuns să se construiască în jurul acestei chestii.”

Uneori e bine să te arunci și cu capul înainte. Mi se pare că dacă ajungi avansat în vârstă și nu ai avut câteva eșecuri serioase, ai o frică - pe care eu o compar cu frica de bătaie”, spunea artistul pentru startupcafe.ro.

Deliric are o relație cu Inna

În urmă cu câteva zile, INNA a publicat pe Instagram o fotografie cu Deliric, cu ocazia zilei lui de naștere, alături de un mesaj special: "La mulți ani persoanei și rapperului meu preferat din lume", confirmând ulterior că au o relație: "Nu obișnuiesc să vorbesc despre viața mea personală și nici el nu a făcut-o până acum. Dar da, suntem împreună! Ați fost vigilenți".

Sursa foto: Instagram Deliric / Inna

Vezi și:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!