Cu cine a fost suprins Dan Bittman la ziua de naștere a Taniei Budi

Cu cine a fost suprins Dan Bittman la ziua de naștere a Taniei Budi
Data publicarii: 07 Februarie 2022
Data actualizare: 07 Februarie 2022
Pe 6 februarie, Tania Budi și-a sărbătorit ziua de naștere, iar de la petrecere nu au lipsit cei mai apropiați prieteni ai vedetei.

Printre ei s-a numărat și Dan Bittman, care s-a lăsat fotografiat alături de Ana Roman, fosta iubită a lui Cătălin Cazacu. Bruneta sexy s-a cuibărit în brațele artistului, apoi a postat imaginea pe InstaStory, fiind apoi preluată chiar de Tania Budi. 

Nu se știe dacă Ana Roman este noua cucerire a lui Dan Bittman sau sunt doar prieteni, cert este că la petrecere a fost și Monica Odagiu, cea despre care s-a spus că a fost iubita artistului. 

Dan Bittman a avut o relație de 30 de ani cu Liliana Ștefan

Din anul 1991 și până în 2020, Liliana Ștefan și Dan Bittman au format unul dintre cele mai discrete și cupluri din showbiz.

Aceștia au divorțat că se despart, dar fără a oferi prea multe informații. Pentru că din fire sunt mai discretă, nu îmi place ca lucrurile care țin de intimitatea unei familii să fie discutate public. Așa că nu m-am simțit confortabil”, spunea Liliana Ștefan despre momentul în care în presă au apărut informații că ar fi fost înșelată. 

Sursă foto: Instagram
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies