Cu cine a vorbit Alexandru Arșinel înainte să fie internat într-un cămin de bătrâni și ce își dorea foarte tare?

Cu cine a vorbit Alexandru Arșinel înainte să fie internat într-un cămin de bătrâni și ce își dorea foarte tare?
Data publicarii: 22 Iulie 2022
Data actualizare: 22 Iulie 2022
Ajuns la 83 de ani, Alexandru Arșinel s-a retras din viaţa publică, iar problemele de sănătate cu care s-a confruntat în ultima perioadă l-au dus, la decizia fiului său, într-un cămin privat.                   
După cum precizează cancan.ro, Alexandru Arșinel ar fi suferit o cădere psihică și ar fi slăbit foarte mult. Se pare că înainte să ajungă la acest cămin, ar fi avut o discuție cu colegul său de breaslă, Vasile Muraru:
 
„Am vorbit, ieri am sunat. Am vorbit săptămâna trecută, ieri am sunat, copiii nu au răspuns. O să mai insist astăzi, să vedem care este treaba. Nu știu, nu pot eu să mă pronunț. Ce citim noi este una. Nu am vorbit, vreau să vorbesc clar. Și vorbisem cu el de când ne vedem, că o să treacă pe la teatru chiar a zis în ultima convorbire telefonică”, a spus Vasile Muraru, citat de CanCan.ro


 

Fiul cel mic al actorului, Cristian Arșinel, a declarat, pentru fanatik.ro:
 
”Am decis că este mai bine așa, dar nu mai vreau să comentez. Am mai comentat și în alte dăți și observ că lumea este rea. Și nu mai vreau să dau și alte motive de a fi comentat. Observ că, de câteva luni, de când tata nu a mai ieșit public, anumiți revoluționari l-au luat în vizor. Și au început să dea în el, chiar dacă el nu a mai deranjat pe nimeni.”

Vezi și: Cele mai tari idei de vacanță
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies