Cu ea se iubește Lino Golden! Andra este fashion designer și are sute de mii de urmăritori pe Instagram

Cu ea se iubește Lino Golden! Andra este fashion designer și are sute de mii de urmăritori pe Instagram
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 19 Mai 2020
Data actualizare: 19 Mai 2020
La doar 22 de ani, Lino Golden, pe numele lui real Radu Cârstea, este un adevărat idol pentru o întreagă generație, piesele lui adunând milioane de vizualizări pe YouTube.

După ce în urmă cu mai mulți ani a reușit să cucerească toate topurile cu „Panamera”, acum Lino Golden a ajuns din nou în centrul atenției cu piesa „Dau Moda”, interpretată alături de Jador, artistul fiind iarăși pe val.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by dau moda ???? (@linogolden) on

Și, dacă publicul larg este la curent cu absolut tot ce face Lino Golden pe plan profesional, nu mulți sunt cei care știu cu cine se iubește cântărețul. Chiar dacă viața lui privată nu este deloc ascunsă de ochii publicului! Nu doar o dată, celebrul cântăreț a postat pe Instagram fotografii în care apare alături de iubita lui și, mai mult decât atât, cei doi au realizat și câteva vloguri împreună.

Iubita lui Lino Golden este o tânără pe nume Andra Ghinea, care este fashion designer și care are aproape 200.000 de urmăritori pe Instagram, fiind o adevărată bombă sexy. În trecut, ea s-a iubit și cu un alt artist, Cuza de la Noaptea Târziu, iar în ultimii ani a trecut prin mai multe transformări fizice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by YOUNG DESIGNER (@andraghinea) on

foto: Instagram Andra Ghinea

Vezi și: How to TikTok, episodul 1
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies