Cuba Gooding Jr, noi acuzații de viol. „E un incident inventat”

Cuba Gooding Jr, noi acuzații de viol. E un incident inventat
Cuba Gooding Jr riscă ani grei de închisoare. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 19 August 2020
Data actualizare: 19 August 2020
Cuba Gooding Jr (51) este prins într-un crusel de acuzații care nu mai înceteză. Starul din filmul „Bărbați de onoare” este acuzat din nou de agresarea sexuală a unei femei.

Nu mai puțin de 30 de femei au depus plângere pe numele câștigătorului premiului Oscar, acuzându-l de hărțuire sexuală sau viol. Acum, a 31-a plângere vine din partea unei femei care susține că a fost violată de actor, de două ori, într-o cameră de hotel din New York.

Evenimentul ar fi avut loc în anul 2013 și nu a fost raportat la poliție. Avocații starului de la Hollywood susțin că acuzațiile sunt inventate, menite să-i prejudicieze imaginea lui Cuba Goding Jr.

Acuzațiile îndreptate împotriva lui Cuba Gooding Jr sunt false și mincinoase. Nu a existat niciun comportament de natură penală, cum s-a pretins. Așteptăm ca instanța să respingă cazul”, a declarat Mark Haller, unul dintre avocații actorului. Plângerea penală a fost depusă marți, spune acesta.

Conform Variety, actorul a invitat-o pe femeie în camera sa de hotel, unde plănuia să se schimbe. Însă, spune partea acuzatoare, Gooding a încuiat ușa și a început să se dezbrace în fața ei. Complet gol, actorul ar fi început să o atingă în zonele intime și a întreținut relații sexuale fără acordul ei.

FOTO: Profimediaimages.ro

Actorul de 51 de ani se confruntă deja cu șase capete de acuzare de abuz sexual, pentru care a pledat „nevinovat”. În vara anului trecut, când primele acuzații au fost lansate, Cuba Gooding Jr s-a predat la poliție, pentru a nu îngreuna ancheta. A fost adus la tribunal în cătușe, însă a afișat o mină optimistă. 

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO: George Burcea și Gabriel Toader sunt pregătiți să ia cu asalt FERMA! Imagini exclusive din ultima lor zi cu familia
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies