Culiță Sterp, declarație de dragoste pentru Daniela! Ce mesaj i-a transmis artistul

Culiță Sterp, declarație de dragoste pentru Daniela! Ce mesaj i-a transmis artistul
Citeste mai mult despre: culita sterp, Daniela Iliescu,
Data publicarii: 23 Noiembrie 2022
Data actualizare: 23 Noiembrie 2022
Daniela Iliescu le-a dat o nouă veste admiratorilor din mediul online! În scurt timp își va lansa propriul band de haine pentru bebeluși, proiect la care lucrează de mai bine de un an și jumătate, iar pentru această realizare este cât se poate de fericită. Partenerul său, Culiță Sterp, nu a trecut cu vederea și a marcat această veste importantă printr-un mesaj emoționant pe rețelele de socializare! Ce i-a transmis cântărețul Danielei?

După perioada grea prin care a trecut, în urma accidentului provoca de iubitul său, Daniela Iliescu are acum o veste mare pentru fanii săi. Este foarte fericită că în sfârșit își lansează propriul brand de haine pentru bebeluși și mândră să anunțe că articole vestimentare asemănătoare se pot comanda chiar și pentru adulți.

Realizarea blondinei a fost pusă la loc de cinste și de partenerul său, Culiță Sterp, care nu a trecut cu vederea și i-a transmis un mesaj de dragoste pe rețelele de socializare. Alături de căteva fotografii în care apare lângă frumoasa lui logodnică, artistul a notat: „Trecutul, prezentul și viitorul meu! Dragostea aia mare! (...). Sunt mândru de ea”.

Culiță Sterp, replici dure la ieșirea din sala de judecată

Artistul a fost prezent astăzi, pe data de 23 noiembrie, în sala de judecată alături de avocatul său. La ieșire a fost întâmpinat de jurnaliști, însă Culiță Sterp a refuzat să răspună la întrebări și, mai mult, i-a dat o replică dură unui jurnalist.

„Nevastă-ta mai întreabă de mine?”, a fost răspunsul oferit de artist.
 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies