Culiță Sterp, mesaj pentru pentru cei care îl atacă pe internet, după accidentul din Cluj! Ce le-a transmis

Culiță Sterp, mesaj pentru pentru cei care îl atacă pe internet, după accidentul din Cluj! Ce le-a transmis
Citeste mai mult despre: culita sterp, accident, Cluj,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 28 Noiembrie 2022
Data actualizare: 28 Noiembrie 2022
Se fac aproape două săptămâni de când Culiță Sterp a provocat un accident rutier în Cluj, iar artistul a răbufnit într-un video pe care l-a postat pe TikTok.

După ce s-a urcat la volan băut, drogat și a trecut pe culoarea roșie a semaforului, manelistul a lovit o altă mașină, iar bărbatul de la volan a fost luat de ambulanță și dus la spital. Așa că mai mulți internauți l-au pus la zid pe Culiță Sterp pentru ce a făcut.

Acum, într-un video postat pe rețelele de socializare, artistul a avut un mesaj pentru toți cei care l-au atacat pe internet.

@culita_sterp_official Uitați-vă până la capăt și îmi ziceți dupaia dacă am dreptate sau nu! #culitasterp ♬ sunet original - Culiţa Sterp

„Stăteam așa și mă gândeam cât de rea e lumea în ziua de azi. Abia așteaptă să te vadă la un necaz, să te vadă jos, nu să te ajute să te ridici, ci să-ți dea un picior să te duci și mai jos. Când faci 100, 1.000 de fapte bune și numai una rea, oamenii ți le șterg pe alea bune și vorbesc doar de aia rea. Dar asta cred că e din firea omului rău. Știți care e defectul oamenilor buni? Că se așteaptă ca și ceilalți să fie ca ei. Eu vă întreb pe ăștia care tot comentați de rău, că văd că sunteți cam 10%-20%, că restul sunt oameni cu coloană vertebrală. Unde ați fost ăștia care tot comentați de rău și presa care mă denigrează oarecum, unde ați fost când am făcut atâtea fapte bune? Când am făcut casă lui Ion, eu cu frate-miu, din banii noștri, când am fost la case de copii și am dat bani o grămadă, unde ați fost? Că am făcut multe pe care nu le-am mai postat, că după vă luați de noi. Unde ați fost când mi s-a furat seiful cu 300.000 din casă? Ați venit vreunu la mine să ziceți «Vai, săracul…”. V-ați bucurat! Majoritatea v-ați bucurat. Toată lumea greșește, e adevărat că unii mai mult, alții mai puțin. Dar ce câștigăm noi că ne judecăm unii pe alții? Trageți voi ce am făcut eu? Plătiți voi pentru păcatele mele sau eu pentru ale voastre? De ce vă e ciudă pe mine că am, că mie nu mi-e ciudă pe voi că n-aveți”, a spus, printre altele, Culiță Sterp.

Vezi și: Selly: „Contract de 1 milion de euro”
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!