Culiță Sterp nu a ucis din culpă un bărbat, în 2016, într-un accident rutier! Confuzia, creată de numele real al artistului

Culiță Sterp nu a ucis din culpă un bărbat, în 2016, într-un accident rutier! Confuzia, creată de numele real al artistului
Citeste mai mult despre: culita sterp,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 06 Decembrie 2022
Data actualizare: 06 Decembrie 2022
În ultimele zile, în mediul online a circulat o informație potrivit căreia Culiță Sterp ar fi produs, în anul 2016, un accident rutier în apropiere de Caransebeș, în urma căruia a murit un om, după ce o dubiță condusă de artist ar fi intrat pe contrasens, după ce manelistul ar fi adormit la volan.

Aceste detalii au fost făcute publice după ce, pe 17 noiembrie 2022, în jurul orei 02.00, Culiță Sterp a produs un accident rutier în Cluj, după ce s-a urcat băut și drogat la volan și a trecut pe culoarea roșie a semaforului.

Chiar dacă în mediul online a apărut inclusiv declarația fiului victimei, care îl arăta cu degetul pe Culiță Sterp, se pare că nu artistul se afla la volanul dubiței și nu el este cel care a primit 2 ani și 6 luni cu suspendare, în urma procesului care s-a încheiat în 2020.

Potrivit celor de la clujust.ro, numele real al artistului, Nicolae Sterp, este cel care i-a băgat în încurcătură pe jurnaliști. Asta deoarece un bărbat cu același nume a condus în 2016 dubița care a intrat pe contrasens și a omorât un om.

Sursa citată a stat de vorbă cu avocatul Ion Vulpoiu din București, care l-a apărat pe Nicolae Sterp în timpul procesului. Avocatul a afirmat că inculpatul nu are nicio legătură cu artistul Culiță Sterp, Nicolae Sterp fiind un bărbat născut la Sibiu, care are 35 de ani și deține un magazin în Reșița, unde vinde carne și brânză.

Vezi și: Pericolul ascuns din apa potabilă
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!