Culiță Sterp s-a prezentat astăzi în fața instanței

Culiță Sterp s-a prezentat astăzi în fața instanței
Autor: Lorena Martin
Data publicarii: 23 Noiembrie 2022
Data actualizare: 23 Noiembrie 2022
Culiță Sterp s-a prezentat astăzi în fața magistraților, după accidentul în care a fost implicat la Cluj-Napoca. Deși toată lumea se aștepta ca manelistul să arate vreo urmă de compasiune sau regret, acesta a ieșit din sala de judecată cu zâmbetul pe buze și a zâmbit arogant jurnaliștilor care îl așteptau. 

Culiță Sterp s-a prezentat astăzi în fața instanței, acolo unde s-a judecat contestaţia procurorilor la decizia de punere în libertate a manelistului. După accidentul din Cluj-Napoca, artistul a fost reținut pentru 24 de ore și propus pentru arestare. Aceasta decizie a fost respinsă de judecători, motiv pentru care Culiță a fost plasat sub control judiciar.

Astăzi, instanţa a judecat contestaţia procurorilor, iar manelistul a ajuns în sala de judecată alături de avocat. Mâine se va afla decizia luată de autorități.

La ieșirea din sala de judecată, Culiță Sterp a fost întâmpinat de jurnaliștii care erau curioși să afle cât mai multe despre cea mai nouă ipoteză a poliției: cea în care artistul să fi fost sub influența substanțelor psihoactive. Fără urmă de regret, dar cu o aroganță specifică, manelistul a refuzat să răspundă la toate întrebările și a adresat o replică tăioasă unui jurnalist:

"Nevastă-ta mai întreabă de mine?", a fost replica oferită de manelist.

Culiță Sterp este cercetat în acest moment pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de Poliţie.

ÎN GALERIA FOTO DE MAI JOS PUTEȚI VEDEA IMAGINILE CU CULIȚĂ STERP

Sursă foto: Culiță Sterp/Facebook, Captură ecran

VEZI ȘI VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies