Cum a reacționat Dinu Maxer la spusele lui Nuțu Cămătaru legate de o relație cu Nicoleta Luciu?

Cum a reacționat Dinu Maxer la spusele lui Nuțu Cămătaru legate de o relație cu Nicoleta Luciu?
Citeste mai mult despre: Dinu Maxer, Nicoleta Luciu, nutu camataru,
Data publicarii: 14 Decembrie 2021
Data actualizare: 24 Decembrie 2021
În cartea scrisă de Codin Maticiuc, Nuțu Cămătaru a divulgat că ar fi avut o idilă cu Nicoleta Luciu în timp ce aceasta se afla într-o relație serioasă cu Dinu Maxer. 
Mai mult, se pare că acesta a spus că NIcoleta Luciu a fost și cu Sile, fratele lui NUțu Cămătaru.
 
„N-am băut și n-am fumat niciodată! Am făcut toată viața sport, dar am un viciu: îmi plac femeile și nu mă pot plânge, am fost întotdeauna înconjurat de cele mai frumoase fete. Am fost și eu, și Sile cu femei celebre: Nicoleta Luciu(…) și multe altele. Sile a fost și el cu Nicoleta Luciu. Cum să se zică că noi aveam nevoie de prostituate, când noi eram cu cele mai frumoase fete?”, se pare că declara Nuțu Cămătaru în 2006, citată de Cancan.


Dinu Maxer a reacționat imediat la toate acestea:

 
„Eu nu știu nimic despre acest episod, n-am nimic de spus. Sunt curios însă și mă întreb de ce Nicoleta nu apare să declare ceva? De ce tace? Noi am avut o relație frumoasă, de opt ani, până în 2005. Când ne-am cunoscut era domnișoară. Ne-am despărțit cu o săptămână înainte de Paște, a fost o despărțire liniștită, apoi n-am mai avut despre ce să vorbim, Nicoleta a avut familia ei, eu, pe a mea. Nu mai vorbim de mulți ani.”
 
În acelai timp, pe contul de Instagram al Nicoletei Luciu continuă să apară story-uri, dar toate o prezintă la saloanele de înfrumusețare și întreținere pe care le frecventează, fără niciun fel de altă referire la afirmațiile lui Nuțu Cămătaru, cel puțin la momentul redactării acestui articol.  

FOTO: NICOLETA LUCIU INSTAGRAM

INSTAGRAM DINU MAXER

Vezi și: 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!