Cum a reacționat mama lui Leonard Miron când a aflat că fostul prezentator TV este gay

Cum a reacționat mama lui Leonard Miron când a aflat că fostul prezentator TV este gay
Citeste mai mult despre: leonard miron, gay,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 13 Aprilie 2021
Data actualizare: 01 Iunie 2022
Ajuns la 52 de ani, vârstă pe care abia a împlinit-o pe 11 aprilie, Leonard Miron a fost în trecut unul dintre cei mai cunoscuți bărbați din showbiz-ul românesc.

Fostul prezentator de la TVR s-a retras însă din spațiul public și a plecat din România, alegând să-și trăiască viața departe de ochii publicului. Mai mult decât atât, după ce a dispărut din lumina reflectoarelor, Leonard Miron a recunoscut și faptul că este gay.

Invitat săptămâna trecută la o emisiune mondenă, fosta vedetă TV a vorbit despre momentul în care i-a spus mamei lui ce orientare sexuală are. Acest lucru se întâmplat în anul 2013, cu doar doi ani înainte ca femeia să se stingă din viață.

„Eram de 14 ani împreună cu Miguel când i-am spus mamei că sunt gay. Era cu doi ani înainte să moară. Ne-am certat de la niște vecini care erau gay și i-au adus pizza și nu a vrut să mănânce de la ei. A zis: «Eu nu vreau pizza homosexuală». Atunci i-am spus: «Și dacă și eu sunt la fel?». I-am zis: «Hai să încetăm să ne mai prefacem că tu ai crezut că Miguel și ceilalți doi iubiți pe care i-am avut sunt doar prietenii mei». Atunci mi-a zis: «Nu vreau să te mai văd»! I-am zis: «Nu pot să te forțez». Am plecat în Anglia și trei luni nu mi-a răspuns la telefon. Apoi o săptămână vorbea monosilabic, după care vorbea de câinele vecinului, de vremea de afară, de parcă nu s-ar fi întâmplat nimic”, a spus Leonard Miron.

foto: Agerpres; Instagram Leonard Miron

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro

Vezi și: 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies