Cum a reacționat soția lui Mihai Bobonete când acesta i-a spus că vrea să divorțeze

Cum a reacționat soția lui Mihai Bobonete când acesta i-a spus că vrea să divorțeze
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 19 Ianuarie 2023
Data actualizare: 19 Ianuarie 2023
Mihai Bobonete și soția sa, Cătălina, sunt împreună de peste 30 de ani. Comediantul a mărturisit, în podcastul pe care îl moderează că, în urmă cu aproximativ trei ani, i-a spus soției că vrea să divorțeze. Actorul a vorbit, în glumă, despre faptul că și-a dorit „să experimenteze criza bărbatului de 40 de ani”. 

Mihai Bobonete a spus care a fost motivul ce l-a determinat să se gândească la divorț, dar și cum a reacționat Cătălina. 

„Eu fac parte din prima generație care ne-am ratat criza de 40 de ani. Noi nu am putut să avem criza bărbatului de 40 de ani pentru că a venit pandemia. Exact când am făcut 40 de ani a venit pandemia. Eu n-am putut să divorțez pentru o scurtă perioadă, eu n-am putut să mă duc la femei pe banii mei, eu n-am putut să mă tatuez, n-am putut să fac nimic. Unde divorțezi tu în pandemie, când nu aveai voie să ieși din casă?”, a glumit el. 

„Eu m-am trezit într-o dimineață, m-a luat criza puțin, și i-am zis Cătălinei că eu divorțez! Ea: Păi și unde divorțezi că nu ai voie să ieși din casă? Unde te duci să faci acte? Nu te bagă nimeni în seamă. Și a mai zis: Lasă, stai să treacă pandemia.” a menționat Bobonete în cadrul podcastului „DA BRAVO!

Mihai Bobonete vorbește des despre familia lui în show-urile de stand-up comedy, iar în urmă cu un an posta pe rețelele de socializare un mesaj amuzant pentru soția lui, Cătălina.

„În spatele oricărui bărbat de succes a fost tot timpul o maşină roşie, veche, cu care francezii cărau ouă pe coasta de Azur la bogaţi şi, ca să nu le sară din cofrage, au inventat Deux Chevaux. Maşina e din 1980, iar pe soţie o am din 1995 şi o iubesc tare mult. De fapt, asta era ideea, dar m-aţi luat voi cu întrebările despre maşină şi m-am pierdut. Uite, ca şi acum. Cum? Nu a întrebat nimeni nimic? Scuze, atunci“, a scris Mihai Bobonete pe Facebook.

Mihai Bobonete este, fără doar și poate, unul dintre cei mai buni comedianți din România, el fiind recunoscut în special pentru rolul lui Bobiță din serialul „Las Fierbinți”. Începând cu sezonul 12, el s-a alăturiat juriului Românii au talent.

Sursă foto: Instagram/ Mihai Bobonete
Vezi și: 


 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!