Cum arăta actrița Viorica Vodă pe vremea când era victima hărțuirilor bărbaților „din sistem”

Cum arăta actrița Viorica Vodă pe vremea când era victima hărțuirilor bărbaților din sistem
Viorica Vodă în 2022 și în 2002. FOTO: YouTube/Premiile Gopo
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 05 Mai 2022
Data actualizare: 05 Mai 2022
Viorica Vodă a făcut dezvăluiri incredibile în cadrul galei Premiile Gopo 2022, admițând că a fost hărțuită sexual de „foarte mulți directori de teatru și regizori”. Actrița din „Filantropica” a mărturisit că bărbații din „sistem” au confundat-o cu personajul pe care-l interpreta în filmul lui Nae Caranfil. Cum arăta pe atunci actrița de 45 de ani.

Viorica Vodă a jucat alături de Mircea Diaconu, Gheorghe Dinică, Mara Nicolescu, Florin Zamfirescu și Marius Florea Vizante în producția din 2002 a lui Nae Caranfil – Filantropica

În film, actrița a interpretat rolul Diana Dobrovicescu, o tânără de 20 de ani, „fotomodel și cursantă a unei școli de manechine”. Rolul i-a venit ca o mănușă și a stârnit reacții pozitive pentru interpretarea fără cusur.

Însă, acest rol avea să-i aducă și cele mai mari necazuri, mai precis avansuri și abuzuri din partea directorilor de teatru și regizorilor cu care a lucrat ulterior.

Am făcut psihoterapie ani de zile pentru hărțuirea sexuală... din sistem, nu din afara lui. Sunt foarte mulți directori de teatru și regizori care, se pare, m-au confundat cu personajul. Atât de credibilă am fost”, a spus actrița pe scena Teatrului Național, la gala Premiile Gopo 2022.

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

Dezvăluirile ei au stârnit o adevărată dezbatere în mediul online, cele mai multe reacții fiind de susținere și de apreciere pentru curajul pe care l-a avut să vorbească despre această perioadă întunecată a vieții și carierei sale.

În emisiunea La Măruță, actrița, care are doi copii (printre care și o fată de vârsta personajului ei din Filantropica), a dezvăluit că ani în șir a trăit cu sentimentul vinovăției și al rușinii pentru trauma prin care trecea.

În 2014, a avut ocazia de a-și spune povestea într-o piesă de teatru-confesiune, scrisă pentru un festival de teatru independent. Reacțiile de atunci au fost împărțite. Actrița nu și-a putut stăpâni lacrimile atunci când a fost întrebată de Cătălin Măruță cum a fost abuzată.

Mi-a smuls pur și simplu sutienul de pe mine cu toată echipa de față! (...) Mi-a spus să am o scenă erotică cu colega mea. Eu m-am blocat, am început să plâng cu sughițuri, tremuram”, a spus actrița.

Vezi momentul mai jos!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!