Cum arăta Alex Delea înainte să intre în aventura Survivor România

Cum arăta Alex Delea înainte să intre în aventura Survivor România
Citeste mai mult despre: Alex Delea, castigatorul Survivor Romania,
Data publicarii: 01 Iunie 2022
Data actualizare: 20 Iulie 2022
 Alex Delea, un barman de 25 de ani, a câștigat trofeul Survivor România 2022, dar și premiul în valoare de 100.000 de euro.

Înainte să intre în cel mai dur reality show, timp în care o țară întreagă i-a urmărit parcursul în jungla dominicană, Alex Delea era barman.

Originar din Constanța, acesta trăiește în Spania, pe Costa Brava. În timpul show-ului, Delea și-a dezvăluit și povestea copilăriei, marcată de lipsuri materiale, dar și de lipsa tatălui.

De-a lungul celor patru luni și jumătate petrecute în tribul de la Survivor, Alex Delea și-a atras simpatia fanilor cu felul lui de a fi: amuzant, (extrem de) vorbăreț, cu felul în care îi imita pe ceilalți, cu abilitatea lui de a nu se implica în conflicte, cu faptul că nu era atent la trasee și făcea gafe copilărești...

Datorită firii sale, și-a atras și porecle din partea celorlați concurenți Survivor România, de genul „Simpaticul” sau ”Deliciosul”.

La final, Alex Delea a fost declarat câștigătorul al titlului de Survivor România 2022 și al premiului de 100.000 de euro. 

”Când am venit la Survivor, nu m-am gândit la acest trofeu. M-am gândit să fiu eu, să dau bucurie în lume. Dar, iată, că dând bucurie, ce s-a întâmplat? Am primit și eu bucurie!”

Foto: Facebook
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!