Cum arată Amarah, cea mai cunoscută femeie transgender de pe TikTok, fără machiaj și filtre

Cum arată Amarah, cea mai cunoscută femeie transgender de pe TikTok, fără machiaj și filtre
Citeste mai mult despre: Amarah, femeie transgender, TikTok,
Autor: Lorena Martin
Data publicarii: 18 Noiembrie 2022
Data actualizare: 18 Noiembrie 2022
Amarah este femeia transgender care a făcut furori pe TikTok datorită videoclipurilor sale în care vorbește atât despre viața ei personală, cât și despre alte subiecte pe care urmăritorii ei le consideră de interes. Aceasta și-a făcut mai multe operații de-a lungul timpului, iar înainte de cea de rinoplastie medicul estetician a filmat-o fără filtre și fără machiaj. Iată cum arată tânăra!

Amarah este o tânără care s-a născut în corp de bărbat, însă odată cu trecerea timpului a realizat că nu i se potrivește sexul primit la naștere. Astfel, ea a făcut mai multe demersuri pentru a deveni cine își dorea dintotdeauna să fie: o femeie cu acte în regulă. În urmă cu puțin timp, ea a apelat la o operație de rinoplastie și s-a filmat chiar înainte de a intra pe mâinile medicilor esteticieni. 

Medicul estetician care s-a ocupat de operația de rinoplastie a vedetei de pe TikTok a postat un videoclip în care tânăra apare fără pic de machiaj.
 

@marhabaaesthetic @Amy ❤️ #5pasidebine #misiuneatiktok #deviatiedesept #rinoplastie #marhaba #marhabaesteica #amarah#otoplastie ♬ Kamara Ya Kamara - Fairouz


Sursă foto: Amarah/Instagram

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies