Cum arată azilul de lux în care este cazat Alexandru Arșinel. Are piscină și jacuzzi, iar prețul e pe măsură! - FOTO

Cum arată azilul de lux în care este cazat Alexandru Arșinel. Are piscină și jacuzzi, iar prețul e pe măsură! - FOTO
Data publicarii: 23 Iulie 2022
Data actualizare: 23 Iulie 2022
Alexandru Arșinel este unul dintre cei mai cunoscuți actori din România, iar de-a lungul anilor, și-a construit o carieră impresionantă. Cu toate că are un nume important atât în teatru, cât și în cinematografie, artistul trece printr-o perioadă destul de dificilă. 

Actorul în vârstă de 83 de ani se confruntă cu grave probleme de sănătate și a fost internat într-un azil de bătrâni de către fiul său Cristian.

Alexandru Arșinel ar fi suferit o cădere psihică și ar fi slăbit foarte mult. În prezent, actorul se află într-un centru de îngrijiri paleative, unde beneficiază de cele mai bune tratamente și îngrijire specializată non-stop.

Azil de 5 stele

Azilul de lux unde a fost internat maestrul se află în Otopeni, pe malul lacului Snagov, și dispune de piscină, saună, jacuzzi și dotări de 5 stele.

Prețul se ridică la 3.900 ron pe lună, iar luna iulie beneficiază de o mică reducere.

Fiul actorului:” Nu se poate deplasa! Are niște escare!”

Într-un interviu, fiul maestrului, Cristian Arșinel, a făcut precizări în ce privește starea actuală de sănătate a actorului.

„Este internat, însă nu este vorba despre starea de sănătate, este vorba de niște escare, pe care le are pe călcâie și l-am internat pentru a se vindeca mai bine decât l-am îngrijit noi acasă. Nu se poate deplasa! Este într-un cămin de vârstnici. Se simte ca la 83 de ani! Au început să se vindece”, a declarat Cristian Arșinel. 

Foto Facebook
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies