Cum arată la interior fosta casă a lui Nuțu Cămătaru! Dezvăluirile, făcute de Codin Maticiuc în cartea lui

Cum arată la interior fosta casă a lui Nuțu Cămătaru! Dezvăluirile, făcute de Codin Maticiuc în cartea lui
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 27 Decembrie 2021
Data actualizare: 31 Decembrie 2021
A trecut aproximativ o lună de când Codin Maticiuc a lansat „Dresor de lei și de fraieri: Viața lui Nuțu Cămătaru”, carte care a depășit toate așteptările și s-a vândut în doar câteva zile.

În carte, printre dezăluirile care au ținut prima pagină a tabloidelor, Codin Maticiuc a descries cu lux de amănunte și casa în care a locuit în trecut Nuțu Cămătaru, aflară pe Șoseaua Sălaj.

„Demarăm în trombă către Șoseaua Sălaj. Cartierul lui Nuțu Cămătaru. Cel în care s-a născut. La fel ca părinții lui. Cel în care bunicii luiau trăit extrem de bine, dar în care nicio generație nu a prosperat ca el. Cunoaște fiecare cărămidă și fiecare metru de asfalt. Mergem spre casa în care a locuit cândva. Acum stau acolo fosta nevastă, Daniel, Nuțulică și soția lui, Gabriela, fiica cea mare cu soțul ei – un fost fotbalist. Sunt 11 hectare înconjurate de un zid impresionant de beton. La intrare se află două cuști din beton, parțial dărâmate, în care trăise familia de lei pe care se spune că Nuțu îi hrănea cu oamenii care i-au stat în cale. Alei de beton brăzdează toată proprietatea, legând grajdurile imense ce adăpostesc cel puțin 20 de cai de casele în care locuiește familia, de cuștile cu ciobănești caucazieni, de heleșteul cu lebede negre, de cușca cimpanzeului, de porumbare și de cușca cu găini, păuni și gâște de Nil. Intrăm mai întâi în casă. Camera de zi pare mai degrabă terminalul principal din Grand Central Station, cu două plasme de perete și șapte-opt canapele imense din piele de culoare verde, unde pasagerii puteau aștepta comod trenul de seară. Din camera de zi, o ușă dă către piscina interioară, generoasă, ornată cu luminițe care atârnă din tavan, statui și o virtrină frigorifică. La etaj sunt dormitoarele. Intrăm întâi în fostul dormitor principal, rămas acum doar al fostei soții. În spațiul generos predomină negrul și auriul. Deasupra patului king size e atârnat un tablou al generalului Murat. Baia cu jacuzzi și mozaic de la răposatul Versace, colorată într-un bleu ciel, în antiteză cu nuanțele dormitorului. Tot la primul etaj sunt camerele lui Daniel și Nuțu jr., Gabriela cu soțul ei au casa lor, alături. Pe holul dintre camere sunt multe tablouri, unele de mare valoare. Un Matisse de mari dimensiuni este așezat lângă un tablou imens cu cai”, spune Codin Maticiuc în carte.

Vezi și: 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!