Cum arată Olimpia Melinte în ultimul trimestru de sarcină: “Nu știu dacă m-am simțit vreodată mai împlinită!”

Cum arată Olimpia Melinte în ultimul trimestru de sarcină:  Nu știu dacă m-am simțit vreodată mai împlinită!
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 02 Martie 2021
Data actualizare: 02 Martie 2021
Maternitatea o face pe Olimpia Melinte să radieze de fericire! Actrița din VLAD este în ultimul trimestru de sarcină și mai are doar câteva săptămâni până când își va strânge la piept fetița. 

Anul acesta, în aprilie, Olimpia Melinte va deveni mămică pentru a doua oară. Îndrăgita actriță din serialul VLAD mai are acasă un băiețel, pe nume Sasha, care a împlinit 6 ani în octombrie.

Actrița se bucură de această perioadă și imortalizează amintiri cu burtica. Olimpia (34 de ani) a realizat o nouă ședință foto și a împărtășit rezultatul și cu fanii de pe Instagram. Lângă fotografia în care apare într-o rochie care îi scoate burtica în evidență, actrița a postat și un mesaj de suflet.

“Nu știu dacă m-am mai simțit vreodată mai împlinită, mai liniștită, mai...curajoasă. Fotografia asta a fost făcută ieri și mi se pare că spune tot ce n-am cum să exprim în cuvinte.

Simt că primăvara asta e pur și simplu altfel. Pentru că anul trecut cam pe vremea asta se instala starea de urgență, pentru că ne-a fost greu, pentru că n-am renunțat, pentru asta și pentru multe altele, primăvara asta este despre iubire! Să vă fie bine!“, a scris viitoarea mămică pe Instagram. Fanii au felicitat-o pentru felul în care arată și i-au transmis gânduri bune. 

Pe Olimpia Melinte o putem urmări săptămânal, în fiecare miercuri la emisiunea Olimpiada Mămicilor, pe platforma PRO TV PLUS. În fiecare episod, Olimpia tratează subiecte de interes pentru mămici sau viitoare mămici, alături de specialiști din diverse domenii relevante. În plus, actrița vorbește și despre parcursul său și oferă detalii despre provocările cu care se confruntă în această perioadă. 

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro

Nu ratați emisiunea online Olimpiada Mămicilor, în fiecare miercuri, pe PRO TV PLUS!


FULLSCREEN
Cum arată Olimpia Melinte în ultimul trimestru de sarcină: “Nu știu dacă m-am simțit vreodată mai împlinită”
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies