Cum arăta Shakira înainte să devină celebră

Cum arăta Shakira înainte să devină celebră
Citeste mai mult despre: Shakira,
Data: 14 August 2019
Shakira, în vârsă de 41 de ani, a cochetat cu actoria înainte să ajungă la concluzia că își dorește, de fapt, o carieră în muzică.

Imaginile din tinerețe nu par să mai fie pe placul Shakirei, de vreme ce, de-a lungul timpului, cântăreața a încercat să le facă pe multe dintre acestea să dispară din online. 

Lucrurile nu au stat altfel nici cu primul serial în care a jucat. 

Înainte să decidă că vrea să facă doar muzică, Shakira a jucat într-un serial sud-american. Ea juca rolul fiicei unui magnat, care se îndrăgostește de fiul rivalului său. Acest lucru se întâmpla în 1993 și nimeni nu anticipa atunci ce ascensiune fulminantă va avea tânăra actriță de telenovele de atunci. Cum cariera de actriţă nu a prins-o foarte bine, un an mai târziu Shakira și-a lansat prima piesă, "Pies Descalzos". 

Odată devenită celebră, Shakira nu a uitat, însă, de serialul în care apăruse şi de care, se pare, nu a fost deloc mândră. Ea a cumpărat drepturile de difuzare în urmă cu câțiva ani tocmai pentru a împiedica televiziunile să îl mai cumpere. 

De-a lungul carierei, Shakira a primit numeroase distincţii, printre care două premii Grammy şi 13 Latin Grammy. Ea a fost nominalizată la premiile Globul de Aur în 2007.

Cel mai recent album de studio al Shakirei, al 11-lea, a fost lansat în mai 2017. De-a lungul timpului, albumele Shakirei s-au vândut în peste 70 de milioane de copii pe plan mondial.

În ceea ce privește viața personală, Shakira e căsătorită cu fotbalistul Gerard Pique. Cei doi formează un cuplu din 2010. Au împreună doi copii: Milan, în vârstă de 4 ani, și Sasha, în vârstă de 2 ani. 

FULLSCREEN
Cum arăta Shakira înainte să devină celebră
  • /Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO