Cum au poreclit-o prietenii lui Pique pe Shakira. Aceștia nu aveau o relație prea bună cu artista

Cum au poreclit-o prietenii lui Pique pe Shakira. Aceștia nu aveau o relație prea bună cu artista
Citeste mai mult despre: Shakira, Pique,
Data publicarii: 27 Iunie 2022
Data actualizare: 27 Iunie 2022
În timpul relației sale cu Gerard Pique, Shakira nu a reușit să fie pe placul prietenilor lui. Aceștia i-ar fi găsit cântăreței și o poreclă care a ieșit abia acum la iveală. 

Despărțirea dintre Shakira și Gerard Pique nu este tocmai ferită de bârfe și de informații din interiorul relației lor, deși asta au lăsat de înțeles, că vor să le fie respectată intimitatea.

După ce au devenit subiectul favorit al presei din întreaga lumea, după ce s-a aflat că Pique a înșelat-o, Shakira continuă să se confrunte cu diverse probleme.

Recent, Shakira a fost nevoită să cheme poliția din cauza unor admiratori care o hărțuiau. La scurt timp, cântăreața a ajuns din nou într-o situație stânjenitoare, aflând chiar în cadrul unei emisiuni tv că prietenii lui Gerard Pique îi puseseră o poreclă. Aceștia o numeau „La Patrona” pe cântăreață, ceea ce în traducere înseamnă „patroana” sau „șefa”. 

Citește și: Ea e noua iubită a lui Gerard Pique? Fotbalistul, fotografiat în Suedia alături de o blondă misterioasă

Potrivit publicației spaniole marca.com, prietenii lui Pique nu ar fi fost prea apropiați de Shakira, caracterul ei nefiind agreat de aceștia. 

Shakira și Pique s-au despărțit

După 12 ani de relație, Shakira și Gerard Pique au anunțat recent că se despart. Aceștia au împreună doi copii: pe Sasha în vârstă de 7 ani, și pe Milan, în vârstă de 9 ani. 

Sursă foto: Getty Images
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies