Cum îl învață să danseze pe Mihai Bobonete Toma Cuzin, fost dansator profesionist

Cum îl învață să danseze pe Mihai Bobonete Toma Cuzin, fost dansator profesionist
Citeste mai mult despre: Mihai Bobonete, Da Bravo, dans, Toma Cuzin,
Data publicarii: 05 Decembrie 2021
Data actualizare: 05 Decembrie 2021
"Stau greu în picioare acum, dar hai să te învăț (râde)." Așa a acceptat Toma Cuzin provocarea prietenului său Mihai Bobonete de a-l învăța să danseze.            
În realitate, Toma Cuzin a arătat că încă mai știe mișcări complicate ca dansator, iar Mihai Bobonete poate să învețe...și nu prea. Imaginile din podcastul Da Bravo sunt însă cât se poate de amuzante. 


La podcastul prietenului său, Toma Cusin a povestit cum s-a mutat singur la 11 ani, după care a lucrat ca miner, jandarm și dansatpr la "Doina Oltului" și într-un final actor. E adevărat, la un moment dat se visa și preot, dar a renunțat. 
 

Toma Cuzin: "Când am terminat în 1995 liceul de reparații și întreținere utilaj minier, unde puteam să mă angajez, când se dădea afară pe capete?! Am mers de bunăvoie la mină.”
 
Toma Cuzin: „Când eram mineri, mulți voiam să vedem Bucureștiul, în primul rând, apoi ni se băga în cap că studenții ne iau salariile, de aceea aveam chef de bătaie, așa eram influențați. Ni se băga în cap că studenții sunt rockeri, sataniști! N-am venit, totuși, la București, fiindcă am zis: «Ori îi bat, ori mă bat!». Prima oară, eu eram miner și frate-miu jandarm, îți vine să crezi?! Dincolo de glumă, a fost o mare prostie! Când n-ai educație și cultură, te duc unii încotro vor ei”, 
 
Toma Cuzin: "De la mină a ajuns la Doina Gorjului "prin transfer"(...) Se muncea foarte mult la repetiții! Dansai patru ore de îți săreau capacele (...) Visul meu din copilărie a fost să fiu cel puțin Van Damme! Șase luni am fost soldat exemplu, după  nu au știut cum să scape mai repede la mine. M-au mutat disciplinar după, mi-a plăcut armata, n-aș mai face-o."
 
Toma Cuzin: "După ce am fost miner, dansator, jandarm, am vrut să mă fac preot (...) mă bucur că nu mă mai visez popă,dar mă vedeam,, știam că o să țin predica toată, până cade ultimul din picioare."

FOTO: MIHAI BOBONETE INSTAGRAM

Vezi pe PRO TV PLUS: Trending cu Daragiu - Johnny Depp și dependența de vinuri scumpe
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!