Cum s-a afișat Dan Bălan în public după o lungă perioadă de timp. Reacția fanilor: „Nu-mi vine să cred”

Cum s-a afișat Dan Bălan în public după o lungă perioadă de timp. Reacția fanilor: Nu-mi vine să cred
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 17 August 2021
Data actualizare: 17 August 2021
După o pauză de aproape patru luni, timp în care nu a făcut nicio postare pe Instagram, Dan Bălan și-a surprins ieri fanii cu o fotografie din vacanță. Artistul internațional și fostul jurat de la Vocea Ucrainei a stârnit astfel un val de comentarii din partea lor. 

Dan Bălan se bucură de milioane de fani în toată lumea. De când a participat în calitate de jurat la Vocea Ucrainei, publicul din această țară l-a îndrăgit enorm, iar cele mai multe mesaje, primite pe rețelele sociale, vin din partea admiratorilor ucraineni. Să nu uităm că până nu demult, fanii săi au creat o adevărată isterie pe internet inventând povestea de dragoste dintre Dan Bălan și cântăreața Tina Karol, colega lui din emisiunea de talente. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dan Balan (@danbalan)

Cert este că, la un moment dat, Dan Bălan s-a retras din lumina reflectoarelor, luându-și probabil o vacanță mai lungă. Acum, artistul vine în întâmpinarea fanilor nerăbdători și postează o fotografie care îl înfățișează în mare, cu ochelari de înot pe cap. Dan și-a descris poza în stilul caracteristic, amintind de un vers dintr-o piesă în limba rusă - „Iubește”:„M-am întors pentru totdeauna...lumea și cerul...tu și eu” 

Fanii i-au răspuns cu sute de comentarii, printre care și unele mai ironice: „Nu-mi vine să că am trăit până la a vedea acest moment. Dan a postat o poză. Această zi trebuie notată în calendar cu roșu”, „Sunt șocată”, „Se întâmplă totuși minuni pe lume”, „Nu văd bine? În sfârștit, după jumătate de an”, „Cred că va ninge afară”, „Dan, ne lipsești foarte mult. Să nu dispari”. 

Ultima piesă lansată de către Dan Bălan se numește „This Love We Breathe” (Dragostea pe care o respirăm), pe care o cântă în duet cu Indira Edilbaeva, participantă în sezonul 10, la Vocea Ucrainei. Cântăreața, cu pseudonimul INDI a făcut parte din echipa juratului Dan Bălan și a ajuns până în finala concursului de talente.  

Sursă foto: Instagram danbalan

Vezi și: BEST OF 3 Întrebarea mesei rotunde, cu Alex Daragiu
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!