Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis în prima zi de școală

Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis în prima zi de școală
Autor: Lorena Martin
Data publicarii: 06 Septembrie 2022
Data actualizare: 06 Septembrie 2022
Carmen Iohannis a fost surprinsă în prima zi de școală într-o ținută care i-a impresionat pe mulți. Iată cum s-a prezentat Prima Doamnă a României la începerea noului an școlar!

Carmen Iohannis și-a reînceput activitatea didactică pe 5 septembrie 2022, în prima zi a noului an școlar. Aceasta este profesoară de limba engleză la liceul Gheorghe Lazăr din Sibiu. Este evident că Prima Doamnă a României iubește meseria pe care o are deoarece postează constant imagini cu elevii ei.

De-a lungul anilor, soția lui Klaus Iohannis a fost foarte comentată cu privire la ținutele pe care le-a purtat la diferite evenimente. De această dată, Carmen Iohannis a purtat o rochie neagră simplă, cu care nu avea cum să dea greș. Accesoriile nu au lipsit nici ele: un lănțișor cu cruce, cercei și inel.

Aceasta a publicat pe rețelele de socializare mai multe fotografii din prima zi de școală, majoritatea alături de elevi. Mai mult decât atât, copiii o apreciază pe Prima Doamnă, dovada fiind florile primite de aceasta.

VEZI ȘI: Cele mai tari idei de vacanță
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies