• PRO TV
  • Cum s-au fotografiat Carmen Grebenișan, Andrei Krișan și Ștefania după Finala Survivor România 2023

Cum s-au fotografiat Carmen Grebenișan, Andrei Krișan și Ștefania după Finala Survivor România 2023

Cum s-au fotografiat Carmen Grebenișan, Andrei Krișan și Ștefania după Finala Survivor România 2023

Survivor România 2023 a luat sfârșit după 5 luni în care concurenții au dovedit că întrunesc toate calitățile necesare unor adevărați supraviețuitori. Finala s-a desfășurat între Dan Ursa, Andrei Krișan și Carmen Grebenișan, iar publicul a decis că Dan este cel care merită să plece acasă cu marele premiu și cu titlul de câștigător.

Survivor România 2023 a fost show-ul care a pus la încercare atât limitele fizice ale concurenților, cât și puterea lor de adaptabilitate la condiții mai puțin favorabile. Concursul a durat timp de 5 luni, iar în această perioadă telespectatorii au putut trăi alături de favoriții lor momente unice, unele tensionate, iar altele extrem de amuzante sau chiar emoționante. 

Mai mult decât atât, pe parcursul perioadei petrecute în Republica Dominicană, concurenții s-au apropiat între ei și au legat prietenii care o să dureze și după încheierea competiției. De exemplu, Andrei Krișan, Carmen Grebenișan și Ștefania Stănilă au dat dovadă de susținere reciprocă, altruism și empatie, devenind cei mai buni prieteni din concurs. 

Din păcate, în Finală nu au ajuns decât doi dintre cei trei prieteni: Carmen Grebenișan și Andrei Krișan. Aceștia au luptat cot la cot cu Dan Ursa pentru premiul cel mare, însă au pierdut în fața lui. În tot acest timp, Ștefania Stănilă și-a susținut foștii colegi de recompensă de pe margine. (VEZI ÎN GALERIA FOTO IMAGINI DE LA ULTIMUL JOC DIN FINALĂ)

Acum, după ce Survivor România 2023 a luat sfârșit, Carmen Grebenișan, Andrei Krișan și Ștefania Stănilă au postat pe Instagram o fotografie în care se poate observa că cei trei au rămas extrem de apropiați. (VEZI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS)

Sursă foto: Carmen Grebenișan/Instagram, Andrei Krișan/Instagram, Ștefania Stănilă/Instagram, Arhivă PROTV

VEZI ȘI VIDEO


 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni