Cum să nu-l iubești! Ce a făcut Keanu Reeves după ce un puști l-a recunoscut în aeroport și i-a cerut un autograf

Cum să nu-l iubești! Ce a făcut Keanu Reeves după ce un puști l-a recunoscut în aeroport și i-a cerut un autograf
Citeste mai mult despre: Keanu Reeevs, actori Hollywood,
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 08 Iulie 2022
Data actualizare: 08 Iulie 2022
Este un tip modest, merge cu metroul, locuiește într-un apartament și își donează mare parte din încasările provenite din filme. N-ai cum să nu-l iubești pe Keanu Reeves!

Keanu Reeves este din nou viral pe internet, după ce un producător de televiziune a fost martor la o scenă care îl are ca protagonist pe actorul în vârstă de 57 de ani. 

Andrew Kimmel, un producător de televiziune, a avut norocul să zboare în același avion cu starul din Matrix, potrivit ETonline. El a povestit pe Twitter că actorul i-a făcut o mare bucurie unui puști care s-a apropiat de el în zona în care pasagerii așteaptă bagajele. 

Întâmplarea a avut loc într-un aeroport din New York. După un zbor istovitor de la Londra, Keanu Reeves i-a oferit băiatului un autograf și nu s-a arătat deloc deranjat când a fost supus de acesta la un adevărat interogatoriu. 

“Keanu Reeves a fost în avion cu mine, astăzi, în timpul zborului de la Londra la New York. Un puști i-a cerut un autograf și apoi a început să îi pună o serie de întrebări. Keanu a răspuns cu plăcere la fiecare dintre ele”, a scris Andrew Kimmel pe Twitter.

Băiatul l-a întrebat pe Keanu de ce a mers la Londra, iar acesta i-a răspuns: “Filmăm un documentar”. 

Fanul a continuat: “Am văzut pe internet că ai fost la Grand Prix (pronunțând x-ul)”.

„Da, la Grand Prix (cu accent francez, fără să-l corecteze). Formula 1! Mașini de curse!”, i-a răspuns Keanu. 

Puștiul a vrut să știe dacă Keanu conduce asemenea mașini, iar actorul i-a spus că preferă să meargă cu motocicleta. 

Starul din Matrix i-a spus băiatului inclusiv ce planuri are la New York. Când puștiul a rămas fără întrebări, Keanu a fost curios să afle mai multe despre vacanța petrecută de băiat în Europa.

„Omul nu ar fi putut fi mai drăguț, mai ales după un zbor internațional. M-am gândit să împărtășesc acest lucru cu voi pentru că omul este un bărbat pe cinste și mici momente ca acesta pot face o diferență atât de mare în viața oamenilor. Avem nevoie de cât mai mulți Keanu!”, a conchis Kimmel pe Twitter. 

Fotografii: Getty Images/ Profimedia Pictures
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!