Cum se bronzează Georgina Rodriguez pe iaht. Apariția într-un bikini aproape inexistent i-a frapat pe fani

Cum se bronzează Georgina Rodriguez pe iaht. Apariția într-un bikini aproape inexistent i-a frapat pe fani
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 19 Iulie 2021
Data actualizare: 20 Martie 2022
Aparițiile ei întorc toate privirile nu doar pe covorul roșu, dar și în viața de zi cu zi. Georgina Rodriguez, iubita lui Ronaldo, nu încetează să-și surprindă cei peste 26 de milioane de fani. Recent, le-a arătat cum se bronzează pe iahtul său luxos, iar mulți au crezut că este dezbrăcată. 

Georgina a postat o fotografie alb-negru, unde apare întinsă pe canapeau de pe iaht. Din cauza umbrei, pare a fi o siluetă nud. Costumul de baie al modelului pare aproape inexistent. 
 

„Sirenă eșuată”, a scris modelul în dreptul pozei, punând și un emoji cu o sirenă, iar comentariile nu au întârziat să apară, în special emoticoanele cu inimi și  flăcări. „Doamnă, sunteți om?”, i-a scris Iván García, un cunoscut jurnalist de modă din Spania. 

Georgina și Ronaldo se află în vacanță în Insulele Baleare din Spania. Ei au petrecut și câteva nopți la Castell de Manresa , un domeniu de 106.000 de metri pătrați situată în Alcudia. În plus, Georgina Rodríguez a trebuit să facă o pauză pentru a participa la Festivalul de Film de la Cannes.

Citește și: Ronaldo, vacanță cu familia în Insulele Baleare. Fotbalistul portughez a închiriat o proprietate exclusivistă


Sursă foto/ Instagram: georginagio

Vezi și: 

 

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies