Cum se mai simt Oana și Viorel Lis după ce au fost diagnosticați cu COVID-19?

Cum se mai simt Oana și Viorel Lis după ce au fost diagnosticați cu COVID-19?
Citeste mai mult despre: Viorel Lis, coronavirus, Oana Lis,
Data publicarii: 17 Noiembrie 2021
Data actualizare: 17 Noiembrie 2021
Oana Lis și soțul ei, fostul primar al Capitalei, Viorel Lis, au fost internați la Matei Balș după ce au fost infectați cu noul coronavirus.  
Multă lume s-a arătat îngrijorată, mai ales pentru starea de sănătate a fostului primar, în condițiile în care acesta are multiple comorbidități și o vârstă înaintată. 
 
Pe pagina oficială de Facebook, Oana e  mereu prezentă și postează aproape zilnic - în ultima perioadă știri care îi atrag atenția. Asta arată că lucrurile merg bine și că nu se întâmplă nimic ce ar putea să o facă îngrijorată. 


 

La Măruță, Oana a declarat: 
 
“Am luat și noi beleaua, nu știu de unde, cum s-a întâmplat. Eu am avut simptome, iar când a început să aibă și Viorel nu mai puteam să am grijă și de el și de mine, așa că am mers la spital. Nu avem o formă foarte gravă, suntem vaccinați. Au trecut de la doza 2 vreo 7 luni, trebuia să facem și doza 3. Am simțit o stare pe care nu am mai simțit-o niciodată. El e o persoană cu risc, dar este la salon, ia tratament, eu sunt super fericită că avem loc în spital. 78 de ani are. Nu este intubat. Este o formă medie zic eu. Trebuie să avem grijă cu diabetul. Cu greu am ajuns la spital. Viorel a ajuns aproape cu căruțul, nu mai putea să meargă! Vreau la mall. Suntem împreună în această situație. Vreau să ne facem bine, e tot ce îmi doresc. Covid-ul are aproape 2 ani, Viorel are 78, trebuie să îl bată Viorel."

Vezi și: Tiktokjobs: Trucuri de editare
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!