Cum se simte Demi Lovato, la un an după ce era să moară din cauza unei supradoze

Cum se simte Demi Lovato, la un an după ce era să moară din cauza unei supradoze
Citeste mai mult despre: Demi Lovato, supradoza,
Data: 25 Iulie 2019
La un an de când Demi Lovato a luat o supradoza și a fost dusă inconștientă la spital, cântăreața se concentrează foarte mult pe starea ei de sănătate.

Timp de 3 luni după incident, aceasta a fost internată într-o clinică de reabilitare și din acel moment a decis că este timpul să facă o schimbare majoră în viața ei. Ceea ce a și făcut. În prezent, Demi Lovato își trăiește noua viață, având un program bine stabilit pe care îl respectă cu strictețe.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Pride!!! ????️‍????????????

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on

Lucrează la albumul său, Unbreakable, împreună cu un specialist de câteva ori pe săptămână. Merge la terapie. Are o alimentație sănătoasă și are mare grijă de ea. Ia prânzul și cina în oraș împreună cu prietenii. Pentru ea, sănătatea este pe primul loc.”, a declarat o persoană din anturajul vedetei.

Sursa a mai spus și că Demi continuă să scrie și să înregistreze muzică. 

“Demi se concentrează foarte mult pe starea ei de sănătate și vrea să devină cea mai bună versiune a ei. Este înconjurată de oameni buni și de prietenii potriviți. A făcut un efort conștient de a șterge cu buretele ceea ce a fost și de a lua-o de la capăt.”, a continuat insider-ul.

O altă sursă a declarat că ”Demi simte că a revenit și că este chiar mai bine decât înainte. Și-a schimbat complet gândirea. Este recunoscătoare pentru această călătorie și se simte binecuvântată că este în viață. Păstrează legătura cu terapeutul și cu medicul său și se asigură că își menține un stil de viață sănătos, mergând la sală de minimum 4 ori pe săptămână și mâncând sănătos.”

Cântăreața a postat pe Instagram o fotografie cu noul ei tatuaj, cuvântul “me” scris pe degetul inelar. Aceasta a scris în descrierea fotografiei “me first”(trad. "eu, inainte de toate"). 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Me first ???? thank you @winterstone for my new forever reminder.. #i????me

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on


Vezi și: Profil de celebritate - Halle Berry

 

FULLSCREEN
Cum se simte Demi Lovato, la un an după ce era să moară din cauza unei supradoze
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO