Cum se tratează de Covid-19 Gianluca Vacchi. Milionarul și-a șocat fanii cu un video

Cum se tratează de Covid-19 Gianluca Vacchi. Milionarul și-a șocat fanii cu un video
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 06 Ianuarie 2022
Data actualizare: 06 Ianuarie 2022
Italianul Gianluca Vacchi și-a anunțat fanii că a fost diagnosticat cu Covid-19. Milionarul a postat și un video, prin care le arată ce metodă de tratament folosește. 

Pentru a contracara efectele virusului, milionarul născut în Italia urmează un tratament cu ozon care îi curăță sângele din organism.

„Este a patra zi. Îmi spăl și îmi curăț sângele. Acest lucru cu siguranță  mă va ajuta să mă recuperez mai rapid și mai bine”, spune Vacchi în timp ce o asistentă arată cum îi pregătește tratamentul. (vezi video aici)

Tot mai multe centre medicale folosesc terapia cu ozon ca aliat împotriva actualei pandemii datorită efectului de creștere a imunității. Totuși, doar un medic o poate recomanda și explica pe deplin beneficiile sale, așa că cel mai probabil, înainte de a fi supus unei astfel de proceduri, Vacchi s-a consultat cu specialiștii. 

Milionarul, în vârstă de 54 de ani, a dezvăluit că se află în Miami, orașul în care a sărbătorit Revelionul alături de partenera sa de viață, modelul Sharon Fonseca, și de fiica lor Blu Jerusalema.


Sursă foto: Instagram/ gianlucavacchi

Vezi și: 9 ianuarie, Ziua Disney la PRO TV! Iată ce super filme ți-am pregătit


 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!