Dacă te-ai îngrășat în timpul izolării, Carmen Brumă te învață cum să arăți precum... Carmen Brumă

Dacă te-ai îngrășat în timpul izolării, Carmen Brumă te învață cum să arăți precum... Carmen Brumă
Citeste mai mult despre: Carmen Bruma, program de slabit, silueta,
Data: 15 Iunie 2020
În cazul în care ai ieșit din starea de urgență cu mai multe kilograme, Carmen Brumă îți propune să lucrezi pentru…"abdomenul de urgență". 

La 43 de ani, vedeta arată extrem de bine datorită sportului și alimentației și împărtășește și cu fanii secretele ei. Mai ales că ea însăși a povestit de multe ori că nu a arătat mereu așa: în urmă cu câțiva ani, avea 87 de kilograme și a încercat toate dietele posibile pentru a scăpa de 30 de kilograme. Într-un final a abordat principii de viață sănătoase, a optat pentru o alimențație foarte echilibrată și a început să facă sport. Foarte mult sport. 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Noul meu program! Comanda pe www.carmen-bruma.ro. Link in story! #newproject #abdomenuldeurgentabycarmenbruma #fitathome

O postare distribuită de Carmen Bruma (@carmenbrumaofficial) pe

Tot ce a învățat mai important e inclus în programul  ”Abdomenul de urgență by Carmen Brumă”, un program de slăbire și remodelare corporală  prin care Carmen speră să îi ajute pe cât mai mulți. Programul e alcătuit pentru 3 săptămâni  în care se recomandă un regim alimentar strict și un anume tip de antrenament, prezentat în cinci video-uri. Cine vrea să achiziționeze acest program trebuie să plătească 43 de lei. 

PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA VIAȚA BATE VLOGUL-SEZONUL 2FOTO: INSTAGRAM CARMEN BRUMĂ
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies