Daddy Caddy, amintiri de pe vremea când fiii lui erau de-o șchioapă. „Toți purtam mustață”

Daddy Caddy, amintiri de pe vremea când fiii lui erau de-o șchioapă. Toți purtam mustață
Daddy Caddy, stăpânul microfonului. FOTO: @caddy_caddillac
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 09 Iunie 2021
Data actualizare: 09 Iunie 2021
Caddy, „din sud-est București”, e un tată împlinit. E super-erou pentru cei doi fii ai lui, dar suferă că nu are cea mai tare superputere: aceea de a opri timpul. Rapperul de la B.U.G. Mafia a topit internetul cu o fotografie de familie.

Daddy Caddy (44 de ani) are doi băieți cu soția lui, Diana Sfetcu. Rapperul e un familist convins, în antiteză cu tipul dur al anilor ’90 care fonda trupa B.U.G. Mafia împreună cu Tataee. Normal pentru un om cu mare respect pentru valorile familiei.

Artistul rap, care în afara scenei se legitimează Dragoș Vlad Neagu, a distribuit recent o fotografie din arhiva familiei sale.

Băieții lui, Alexandru și Armin, purtau mustăți false și obișnuiau să decoreze pereții casei cu desene pe bază de creion cerat.

A fost o vreme când toți purtam mustață și ne revărsam oful artistic asupra peretelui din sufragerie”, a scris cântărețul în dreptul fotografiei postate pe Instagram.

Imaginea, surprinsă în luna mai a anului 2013, ni-l înfățișează pe Alexandru (3 ani) cu privirea fixă înspre aparatul de fotografiat. Fratele său mai mic, Armin, care nu avea nici două luni, se „lupta” cu suzeta.

Azi, cei doi fii ai lui Caddy au 11, respectiv 8 ani, și cu totul alte preocupări. 

Toți membrii trupei B.U.G. Mafia sunt tătici

Caddy nu e singurul din trupă care a îmbrățișat viața de familie. Uzzi (Alin Demeter) a devenit tătic la 6 mai 2021. Soția lui, Floriana, e la prima sarcină. Cei doi nu au comunicat public pe acest subiect.

Tataee (Vlad Irimia) trăiește din 2017 în Barcelona, alături de soția lui și cei 3 copii ai lor. Rapperul spune că se simte mai bine ca oricând și că plecarea din România a fost în interesul copiilor săi.

Fotografii: Agerpres/@ caddy_caddillac

Vezi și VIDEO: Nico, dor de B.U.G Mafia
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies