Dan Alexa a vorbit despre relația cu Anamaria Prodan: „Epatează foarte mult, o știți”

Dan Alexa a vorbit despre relația cu Anamaria Prodan: Epatează foarte mult, o știți
Citeste mai mult despre: Anamaria Prodan, Dan Alexa,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 14 August 2020
Data actualizare: 14 August 2020
În urmă cu aproximativ un an, între Anamaria Prodan și Dan Alexa a fost un conflict în urma căruia impresara l-a lovit cu pumnul peste față pe antrenor.

Chiar dacă ambele persoane implicate au afirmat la acea vreme că divergențele dintre ei au pornit din cauza jocului slab al unor fotbaliști, presa tabloidă anunța că, de fapt, Anamaria Prodan și Dan Alexa ar fi amanți, iar cearta a fost una ca între doi amorezi.

Nu doar o dată, atât Anamaria Prodan și cât și Dan Alexa au negat informațiile apărute în presă, afirmând că relația lor este strict profesională, însă jurnaliștii le asociază în continuare numele.

În urmă nu cu mult timp, sexy-impresara afirma că nu are o relație de iubire cu Dan Alexa, dezvăluind totodată că acesta s-a și întâlnit cu Laurențiu Reghecampf, soțul Anamariei Prodan: „Dan este cel mai apropiat om al nostru. Dan este un produs de-al meu, Laur nu prea are treabă cu el. Ei vorbesc doar despre fotbal, de-ale lor. Eu când mă implic în viață unui antrenor, jucător, vreau să fiu ascultată la secundă”.

Invitat recent în studioul GSP, Dan Alexa a comentat afirmațiile pe care le-a făcut Anamaria Prodan, afirmând că el nu este creația ei: „Probabil s-a referit la imagine, niciodată ca antrenor. Vreau să stabilim clar, stabilisem asta și cu ea. Valoarea mea ca antrenor e valoarea mea, nimeni nu poate să o subțieze. Ana epatează foarte mult, o știți. Îi place să se implice, dar eu am semnat cu Ana după a doua promovare. E un manager foarte bun, dar ea epatează. O știți foarte bine. Creația ei… Creația ei ca imagine, probabil. Dar ca antrenor, sub nicio formă”.

Vezi și: Alina Pușcău și Bogdan Stoica, emoții în pregătirea bagajelor pentru FERMA. Care au fost ultimele lor reacții
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies