Dan Bittman uimeşte din nou: "Am învățat, în doi ani de zile, că nu prea contez în țara asta"

Dan Bittman uimeşte din nou: Am învățat, în doi ani de zile, că nu prea contez în țara asta
Citeste mai mult despre: Dan Bittman, dan bittman pandemie,
Data publicarii: 28 Decembrie 2021
Data actualizare: 28 Decembrie 2021
Cântăreţul Dan Bittman uimeşte din nou cu declaraţiile sale privind pandemia de coronavirus. Invitat în cadrul unei emisiuni TV chiar în a doua zi de Crăciun, artistul a revenit cu noi declaraţiii despre măsurile care au fost luate în România pentru limitarea răspândirii coronavirusului. 

Solistul de la Holograf a spus în reptate rânduri că este furios pentru că nu a mai putut să îşi desfăşoare activitatea, implicit să facă bani, pentru că spectacolele, concertele şi alte evenimente private au fost suspendate în ultimii doi ani. 

Dan Bittman a răbufnit din nou şi a spus că nu i se par normale astfel de măsuri şi că el consideră că în România nu este bine să îţi exprimi părerea, căci el a fost aspru criticat pentru că a vorbit deschis despre problemele pe care le-a întâmpinat în aceşti doi ani. 

„Am învățat, în doi ani de zile, că nu prea contez în țara asta... Mi-a fost curmat, ca să zic, dreptul la muncă în ultimii doi ani și atunci mă adaptez, n-am încotro, am învățat. (…) Încerc să supraviețuiesc în limitele legii, că nu avem încotro. Când se dă startul și scade numărul de infectări, e o lipsă de predictibilitate uriașă, parcă am fi așa la linia roșie și toată lumea începe să alerge, apar impresarii, sună, hai că se mai poate, hai cu 30% din sală, hai cu 10%, hai cu 50%… e o nebunie întreagă! (...) Nu e foarte veselă situația…”, a spus Dan Bittman.

„Încerc să nu mă mai implic, adică se pare că e o problemă dacă ai păreri. În România trebuie să n-ai păreri, trebuie să stai, să taci, să îți vezi de ale tale. Eu am greșit, mi-am spus o părere, lumea m-a luat, m-a făcut, m-a dospit așa în toate felurile, dar și lumea trebuie să înțeleagă că avem dreptul totuși la păreri fiecare în felul lui. Nu trebuie să ne sărim la gât unul altuia”, a adăugat Dan Bittman, care susține că trupa Holograf a avut doar șase concerte într-un an de zile.

Sursa foto: Agerpres
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!