Dana Rogoz e din nou însărcinată! Vezi dacă va avea băiat sau fetiță și află ce povestește despre sarcină

Dana Rogoz e din nou însărcinată! Vezi dacă va avea băiat sau fetiță și află ce povestește despre sarcină
Citeste mai mult despre: Dana Rogoz, copii, insarcinata,
Data: 19 Decembrie 2019
În prag de sărbători, Dana Rogoz a primit cel mai frumos cadou: va deveni din nou mamă.

Pe contul ei de Instagram și pe blogul personal, Dana a anunțat că e cea mai fericită din lume: va avea o fetiță!  Vedeta e însărcinată în 16 săptămâni și radiază!
 

Dana povestește cu emoție:

"Cât poate fi de frumos! Nu există cuvinte care să exprime ce simt. Sunt fericită, sunt emoționată, mă simt cea mai norocoasă, îmi fac griji deseori, mi-e frică, și mă liniștesc, și încerc să conștientizez, îmi fac planuri, îmi imaginez cum va fi cu 2 copii, cum va arata casa noastră, și iar mă bucur, plutesc, și mă simt copleșită uneori de tot, tocmai pentru că simt… tot. Și pentru că deja știu ce bucurie îți poate aduce în viață un copil.

Am aflat chiar înainte de ziua mea de naștere. Nu știu dacă țineți minte, dar va spuneam atunci că sunt cea mai fericită, pentru că trăiesc viața pe care mi-am dorit-o dintotdeauna. O spuneam și pentru că știam deja că port în mine două inimi care bat."

Dana are deja un baia de 5 ani, Vlad, care e foarte fericit că va avea o soră:

"Ne-am bucurat de veste în familia noastră. Mă rog, Vlad se laudă de câteva săptămâni deja la grădiniță că va avea o surioara. Așa că azi, la fel că acum 6 ani, am deschis acest blog și m-am decis să împărtășesc cu voi bucuria familiei noastre.(...)Te-am așteptat, minune! Și te mai așteptăm un pic, cu toții, să vii în familia noastră!"

La premiera filmului MO, Dana povestește că era deja însărcinată:

FOTO: DANAROGOZ.RO
Vezi episoade in intregime pe
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO