Dana Rogoz, înainte de a naște a doilea copil: "Doamne, mă temeam că pe ultima sută de metri voi...."

Dana Rogoz, înainte de a naște a doilea copil: Doamne, mă temeam că pe ultima sută de metri voi....
Citeste mai mult despre: Dana Rogoz, nastere, sarcina,
Data publicarii: 06 Mai 2020
Data actualizare: 06 Mai 2020
Dana Rogoz este însărcinată în ultimul trimestru și urmează să devină mămică pentru a doua oară. 
Deși acest lucru se întâmplă într-o perioadă destul de nefastă pe plan mondial, vedeta povestește pe Instagram:
 
“Doamne, mă temeam că pe ultima sută de metri voi stă mai mult întinsă în pat, dar am o energie excelență! Mă simt fericită pentru tot ce trăiesc acum și pentru tot ce urmează, mă simt excelent în pielea mea, mă simt incredibil de norocoasă, mă simt puternică, mă simt iubita și îndrăgostită. Mulțumesc și vouă pentru toate gândurile bune și toată susținerea voastră.” 

După ce s-a consultat cu medicul, Dana Rogoz a decis să nască prin cezariană, pentru că e mai potrivit pentru ea în aceste zile. În plus, se protejează cât de mult poate de pandemia care recunoaște că o sperie puțin:
 
 “Dacă m-aş infecta până la naşterea ta, cum oare aş putea eu rezistă stand în altă camera decât ţine? Cum să nu pot eu să te pup şi să te miros şi să te strâng la pieptul meu fără nicio teamă?! Cum?!”, a scris vedeta pe blogul ei.
 
“Încerc aşadar să îmi imaginez cum vom fi doar noi două în primele tale 3 zile de viaţă, în salonul unui spital, chiar imediat după ceea ce se anunţă a fi vârful epidemiei de coronavirus în România. Ştii, după cezariană nu voi fi în cea mai bună formă fizică, şi sper din tot sufletul să mă descurc, să pot avea grijă de ţine cât mai repede şi fără alt ajutor. O să îmi lipsească mult tatăl tău în acele momente, ştiu deja," a scris actrița, ca într-o scrisoare de dragoste pentru fetița care urmează să vină. 

#StaiAcasa-Pe Pro Tv Plus ai "Viața bate vlogul"-sezonul 2

FOTO: INSTAGRAM/ FACEBOOK DANA ROGOZ
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies