Dana Rogoz și soțul ei și-au luat casă la țară: „E foarte mult de lucru la ea”

Dana Rogoz și soțul ei și-au luat casă la țară: E foarte mult de lucru la ea
Dana Rogoz și Radu Dragomir. FOTO: Cristian Radu Nema
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 13 Iulie 2020
Data actualizare: 13 Iulie 2020
Ardea de nerăbdare să se așeze la casa ei de la țară, iar acum visul i s-a împlinit. Dana Rogoz a dezvăluit că și-a cumpărat „o căsuță” în satul în care Prințul Charles a restaurat mai multe locuințe bătrânești.

Dana Rogoz și soțul ei, regizorul Radu Dragomir, și-au văzut visul împlinit. Cei doi soți își doreau de multă vreme o casă la țară, așa că și-au cumpărat una în satul Viscri, județul Brașov. Prințul Charles e unul dintre vecinii lor de vază.

Aceasta e căsuța noastră, pe care am cumpărat-o de curând. Ne doream de mult timp să facem o astfel de investiție. Ani de zile am căutat prin satele din Transilvania o căsuță pentru noi. Și cred că pandemia, cu toată perioada de lockdown, ne-a încurajat și mai tare să facem acest pas.

După cum vedeți, e foarte mult de lucru la ea. Trebuie consolidată, trebuie restaurată, așa că mă aștept că renovarea să dureze câțiva ani. Dar momentan ne e foarte bine și stând în rulotă în curtea ei, făcându-ne planuri de cum va fi, într-o zi”, a scris actrița pe Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dana Rogoz (@danarogoz) on


Toată familia a plecat într-o expediței cu rulota și, fiindcă noua lor locuință nu-i poate găzdui încă, cu toții au dormit în vehiculul de campanie, în curte.

Se doarme grozav în rulotă. Familia e fericită”, le-a spus actrița fanilor ei de pe Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dana Rogoz (@danarogoz) on


Dana Rogoz a născut de curând pentru a doua oară. Fetița ei, Lia Elena, călătorește deja prin țară, deși nu are nici măcar două luni. 

Fotografii: @danarogoz

Vezi și VIDEO: ShARE ÎN BUCATE - Spaghetti A.O.P.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies