Dani Mocanu, declarație de dragoste de la femeia pe care a filmat-o în duș

Dani Mocanu, declarație de dragoste de la femeia pe care a filmat-o în duș
Autor: Lorena Martin
Data publicarii: 24 Noiembrie 2022
Data actualizare: 24 Noiembrie 2022
În luna iunie a acestui an, pe rețelele de socializare s-a viralizat un videoclip în care Dani Mocanu este surprins dezbrăcat în duș, alături de o femeie. Deși internauții au considerat că acea fată a fost umilită și nu va mai apărea alături de manelist, lucrurile au luat o întorsătură ciudată.

Dani Mocanu este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de manele de la noi din țară. Acesta a fost de multe ori protagonistul unor scandaluri enorme, unul dintre ele având legătură directă cu pornografia. După ce pe rețelele de socializare s-a viralizat un videoclip în care manelistul urinează pe o femeie, internauții au luat cu asalt secțiunea de comentarii, judecându-l pe artist pentru cele făcute.

Acum însă, lucrurile au luat o cu totul altă întorsătură. Când toată lumea se aștepta ca bruneta din videoclip să nu îi mai ofere atenție manelistului, aceasta i-a făcut o declarație de dragoste pe rețelele de socializare. Dani Mocanu a postat un videoclip cu el, iar bruneta i-a lăsat un comentariu:

“My love (n.r. Dragostea mea)”, a scris tânăra. 

Sursă foto: Dani Mocanu/Instagram

VEZI ȘI VIDEO:

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies