Dani Mocanu, dezvăluiri din intimitate: „Durează și toată noaptea. Și nu mă dau mare”

Dani Mocanu, dezvăluiri din intimitate: Durează și toată noaptea. Și nu mă dau mare
Citeste mai mult despre: dani mocanu, amor, dezvaluiri,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 13 Decembrie 2021
Data actualizare: 16 Ianuarie 2022
Fără doar și poate, Dani Mocanu este un adevărat personaj monden, nu doar un cântăreț de manele sau un individ certat cu legea.

Cu milioane de vizualizări pe YouTube, fiecare apariție a lui Dani Mocanu face deliciul publicului, chiar dacă există și multe persoane care îl blamează și îl pun la zid. Chiar și așa, el își vede de viața lui și merge mai departe, iar conturile i se rotunjesc de la o zi la alta, datorită melodiile pe care le cântă.

Recent, fanii săi de pe Instagram au avut o curiozitate la care, poate, unele vedete nu ar dori să răspundă. Însă Dani Mocanu nu s-a ferit și a dat un răspuns cât se poate de direct. „Cât ține o partidă de sex?” a fost întrebarea primită în mediul online de artist.

„Am să fiu cât se poate de sincer. Depinde de multe aspecte. Dacă interesul meu e să o fac să se îndrăgostească, durează și toată noaptea. Și nu mă dau mare, cum fac majoritatea bărbaților. În sex trebuie să-ți implici mult creierul, deci răspunsul este simplu. Eu pot controla dacă vreau să țină mai mult sau mai puțin”, a răspuns Dani Mocanu.

Vezi și: 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!