Daniel Craig a dezvăluit în ce cluburi preferă să meargă încă din adolescență: "Toată lumea este calmă aici"

Daniel Craig a dezvăluit în ce cluburi preferă să meargă încă din adolescență: Toată lumea este calmă aici
Citeste mai mult despre: david craig, actor, agentul 007, club, James Bond,
Autor: Cristina Tapu
Data publicarii: 14 Octombrie 2021
Data actualizare: 17 Octombrie 2021
Actorul Daniel Craig este cunoscut de o lume întreagă pentru rolul celebrului James Bond. Invitat în cadrul unui podcast, starul a făcut niște confesiuni interesante despre viața sa personală. 

Daniel Craig a vorbit, așa cum era de așteptat, despre celebrul său personaj și munca pe care a depus-o pentru a se face remarcat în industria cinematografică. Cu toate acestea, nu au lipsit nici confesiunile picante. Actorul a dezvăluit care este motivul pentru care, de ani buni, frecventează cluburile destinate persoanelor LGBT. 

"Merg în cluburile destinate homosexualilor de multă vreme. Motivul este unul simplu: acolo sunt șanse mai mici să fii implicat într-o altercație. M-am săturat de înfumurații agresivi care merg la cluburile obișnuite. Încă de când eram adolescent știam că în astfel de locuri sigur riști să primești un pumn. Cluburile pentru homosexuali au fost o alternativă bună. Toată lumea este calmă aici și te afli într-un mediu sigur. Pe vremuri, întâlneam fete acolo pentru că și ele le frecventau din același motiv ca cel avut de mine: siguranța pe care o ofereau", a povestit actorul. 

Daniel Craig este căsătorit de zece ani cu actrița Rachel Weisz și este cât se poate de fericit alături de ea. De mai bine de 15 ani interpretează rolul agentului James Bond în peliculele care urmăresc aventurile celebrului personaj îndrăgit de cinefilii din întreaga lume. 

Sursă foto: Gettyimages

Vezi și: 

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies