Daniel Onoriu nu a încercat să se sinucidă în arest: „Sunt un om cu frică de Dumnezeu!”

Daniel Onoriu nu a încercat să se sinucidă în arest: Sunt un om cu frică de Dumnezeu!
Citeste mai mult despre: Daniel Onoriu, Dumnezeu, sinucidere,
Autor: Lorena Martin
Data publicarii: 22 Noiembrie 2022
Data actualizare: 22 Noiembrie 2022
După ce s-a speculat în spațiul public faptul că Daniel Onoriu ar fi încercat să se sinucidă în arest, pilotul de curse a venit cu un răspuns. Acesta a negat vehement informația și a subliniat mai multe aspecte importante ale vieții sale.

Daniel Onoriu a fost protagonistul unui zvon cât se poate de tragic. Astăzi s-a vehiculat în presă informația conform căreia pilotul de curse ar fi încercat să se sinucidă în arest. Deși se află într-o perioadă dificilă, acesta a ținut să transmită un mesaj prin care să sublinieze faptul că nu ar recurge niciodată la asemenea gesturi. 

Ba mai mult decât atât, Daniel Onoriu s-a simțit deranjat de informațiile false apărute în spațiul public și a punctat că nu își dorește decât ca oamenii să îl înțeleagă. Pilotul de curse a ținut să povestească din nou situația dificilă pe care a întâmpinat-o în urmă cu un an.
 

“Oamenii care m-au adus în starea aceasta complotează în aceste momente împotriva mea. Vă rog să înțelegeți că în urmă cu un an de zile viața mea s-a schimbat. De la un om în toată firea, astăzi, am cu 60 de kilograme mai puțin și am ajuns în arest. O gravă eroare medicală s-a produs chiar dinainte de operația mea de micșorare de stomac. Practic, după expertizele medicilor, nu trebuia să intru în acea operație.(…) Neg cu vehemență această știre și nu pot să nu observ modul în care se încearcă denigrarea mea și manipularea atenției publice. (…) Am termenul cu privire la revocarea măsurii arestării preventive și îmi doresc să îmi văd familia cât mai repede. Nu mai pot sta în arest și nici la Obregia. Eu am nevoie de familie și de un tratament specializat. Să lăsăm justiția să facă dreptate! Vă rog, nu mai manipulați opinia publică. Sunt un om cu frică de Dumnezeu. Nu aș putea recurge niciodată la suicid!”, a transmis Daniel Onoriu pe pagina de Facebook, prin intermediul avocaților, notează FANATIK.

Sursă foto: Daniel Onoriu/Facebook

VEZI ȘI VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies