Daniel Pavel, dezvăluiri emoționante despre mama lui, pe care a pierdut-o în urmă cu 7 ani

Daniel Pavel, dezvăluiri emoționante despre mama lui, pe care a pierdut-o în urmă cu 7 ani
Daniel Pavel. FOTO: „Acasă la Măruță” podcast
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 18 Ianuarie 2022
Data actualizare: 18 Ianuarie 2022
Daniel Pavel vorbește frumos de părinții lui, care i-au netezit drumul în viață. Într-un interviu acordat lui Cătălin Măruță, în seria de podcasturi „Acasă la Măruță”, prezentatorul emisiunii „Survivor România” și-a deschis sufletul în fața a sute de mii de oameni.

Daniel Pavel avea o legătură foarte solidă cu mama lui, pe care o descrie ca pe „o femeie foarte blândă”. Prezentatorul emisiunii Survivor România este încântat că fiul lui, Antoniu, o moștenește pe cea care avea atât de multe calități.

Asistentă medicală, mama lui Daniel Pavel cânta la chitară, stăpânea bine limba engleză, „într-un București al anilor ’60”, și era extrem de calmă.

Mama ne-a dat foarte mult din blândețe”, a spus prezentatorul în podcast, mărturisind că în prima parte a vieții lui a moștenit, totuși, multe trăsături ale tatălui său.

Daniel Pavel păstrează încă vie amintirea mamei, pe care a pierdut-o în 2014, după o luptă grea pe care a dus-o cu o boală necruțătoare.

A fost un cancer, cu care ea s-a luptat foarte mult. Mama a fost o supraviețuitoare și chiar a avut încredere în sistemul medical românesc. Nu ne-am înșelat; nu știu cum ar fi fost dacă am fi fost în străinătate. A luptat”, s-a confesat Daniel Pavel, care a mărturisit că moartea mamei a produs schimbări mari în interiorul său.

Am plâns atunci cum a urmat să mai plâng în viață extrem de puțin. Ne dădeam seama că... cordonul ombilical e mama”, a mai spus Daniel Pavel.

Vezi interviul integral pe VOYO!

În cadrul emisiunii La Măruță, Daniel Pavel a dezvăluit câteva aspecte legate de viața sa de familie.

Locuiesc în Austria, dar voi avea curând drept de rezidență. Stau de cinci ani acolo, acolo e soția și e copilul meu. (...) Tata ne-a dat această duritate, dar ne-a dat dragostea de sport și dragostea de carte. La propriu, ne dădea asta, ia-o pe asta. (...) Avem cel mai frumos job, chiar dacă nu e ușor, e capacitatea de a aduce emoții”, a spus prezentatorul Survivor România.

Fotografii: Acasă la Măruță YouTube/PRO TV

Vezi și VIDEO: Daniel Pavel, secretele din culisele Survivor România
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!