Daniela Crudu și-a făcut site! Galerie foto incendiară postată de vedetă

Daniela Crudu și-a făcut site! Galerie foto incendiară postată de vedetă
Citeste mai mult despre: Daniela Crudu,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 06 Decembrie 2022
Data actualizare: 06 Decembrie 2022
La sfârșitul lunii august, întreaga presă din România nota că Daniela Crudu și-a făcut cont pe OnlyFans, celebra platformă pentru adulți.

„Hey, sunt Daniela. - Conținut privat - Discuții în privat - Poze și videoclipuri personalizate - Postări zilnice - Și multe altele! Puteți să-mi dați mesaje private și țineți minte că răspund personal la toate mesajele, iar mesajele cu bani ajung cu prioritate în căsuța mea de chat, pentru a vă putea răspunde mai rapid”, era descrierea pe care Daniela Crudu o punea pe OnlyFans, acolo unde un abonament lunar pentru a-i vedea pozele costă 20 de dolari.

Vedeta a postat zeci de fotografii și filmulețe pe platforma pentru adulți, iar acum, la mai bine de trei luni de când și-a făcut contul, a decis să își facă și un site de promovare, acolo unde le-a arătat deja fanilor câteva imagini care până acum puteau fi văzute doar pe OnlyFans.

Chiar dacă nu sunt la fel de explicite ca materialele de pe celebra platformă pentru adulți, și în pozele de pe site-ul personal Daniela Crudu a lăsat la vedere mai mult decât ar fi trebuie, probabil special pentru a-i face pe fani să se aboneze la contul ei.

Așa cum era de așteptat, Daniela Crudu și-a prezentat site-ul personal și pe Instagram, la story, acolo unde a pus și un link, pentru ca fanii să îl poată accesa.

Vezi și: Pericolul ascuns din apa potabilă
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!