Daniela Crudu și-a redeschis contul de Instagram, la o săptămână după ce a fost bătută de iubitul ei

Daniela Crudu și-a redeschis contul de Instagram, la o săptămână după ce a fost bătută de iubitul ei
Daniela Crudu nu a depus plângere pe numele iubitului ei, dar are la dispoziție 90 de zile. FOTO: @daniela_crudu_official
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 16 Februarie 2020
Data actualizare: 16 Februarie 2020
Daniela Crudu este din nou online, după o pauză de câteva zile. Fosta asistentă TV și-a redeschis contul de Instagram și a fost asaltată de fanii ei.

Îmbrăcată sumar, cu o cămașă de noapte de culoare neagră, Daniela Crudu prepară în propria bucătărie ceea ce ar putea fi o salată fresh. Breteaua îi cade de pe umărul drept, dar ea e atentă la coaja de lămâie pe care o rade în acel moment.

E un ingredient important pentru salată, dar cam amară. La fel de amară ca și experiența ei cu iubitul violent, care i-a provocat răni serioase la nivelul feței.

Fotografia postată duminică, prima după o săptămână în care a stat departe de rețelele sociale, a strâns peste 25.000 de aprecieri în două ore. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#goodvibesonly✨ ????????????????☀️

A post shared by Daniela Crudu Official (@daniela_crudu_official) on

Fosta asistentă TV a dat de înțeles că s-a refăcut din toate punctele de vedere după bătaia încasată de la iubitul croat, în urmă cu fix o săptămână.

Daniela Crudu l-a dat pe agresor pe mâna poliției, sunând la 112. Acesta a susținut că i-a dat o singură palmă, după care ea a căzut și s-a lovit de obiectele din casă.

După ce a obținut un ordin de protecție provizorie, Daniela Crudu a fost refuzată de Judecătorira Sectorului 6 în vederea prelungirii acestuia, fiindcă ea nu a depus plângere pe numele iubitului.  

Fotografii: @daniela_crudu_official 

Vezi și VIDEO: Cazul Daniela Crudu: Bătaia nu este ruptă din rai
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!