Daria Radionova are bolidul de lux, încrustat cu 2 milioane de cristale, făcut praf! Ce reacție a avut?

Daria Radionova are bolidul de lux, încrustat cu 2 milioane de cristale, făcut praf! Ce reacție a avut?
Citeste mai mult despre: Daria Radionova, Alex Bodi, masina,
Data publicarii: 21 Noiembrie 2021
Data actualizare: 21 Noiembrie 2021
Ziariștii britanici de la "The Sun" au fotografiat mașina Dariei Radionova accidentată foarte serios pe o stradă din Londra, unde fosta iubită a lui Alex Bodi locuiește de ani buni. 
Daria e deținătoarea unui superb Lamborghini Aventador LP750-4 SuperVeloce, pe care l-a acoperit cu 2 milioane de cristale. Mașina  a fost făcută zob în partea din spate în timp ce era parcată, după cum se vede în imaginile publicate de The Sun AICI

Ulterior, Daria a postat pe Instastory un mesaj în care oferea 5 mii de Euro (sau lire, în condițiile în care locuiește în UK) tuturor celor care au informații despre mașina care i-a accidentat bolidul. 

Daria Radionova e originară din Republica Moldova, e fotomodel și influencer cu peste 600 de mii de urmăritori. A devenit celebră în România datorită relației cu Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu., iar la Londra a atras atenția cu mașina ei.

Bolidul e un Lamborghini Aventador LP750-4 SuperVeloce încrustat cu 2 milioane de cristale Swarovski negre.

„Încrustarea mașinii cu pietre prețioase a durat peste 700 de ore. Cu siguranță, am dus încrustarea cu cristale la un nou nivel. Credeți că ar trebui să percep 1 liră pentru fiecare fotografie (n.r. pe care o face lumea mașinii)? Clar, aș deveni miliardară", scria Daria Radionova pe Instagram, în descrierea unei poze cu persoane  care se înghesuie să îi pozele mașina.

 
FOTO: Daria Radionova Instagram

Vezi și video: 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies