David Duchovny, prima apariție pe covorul roșu alături de iubita lui. Cine este tânăra cu 33 de ani mai tânără decât el

David Duchovny, prima apariție pe covorul roșu alături de iubita lui. Cine este tânăra cu 33 de ani mai tânără decât el
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 23 Ianuarie 2023
Data actualizare: 23 Ianuarie 2023
David Duchovny a pozat pentru prima dată, ținându-se de mână cu iubita lui, Monique Pendleberry, cu 33 de ani mai tânără decât el. Cei doi sunt împreună din 2017, dar au păstrat discreția și au stat departe de lumina reflectoarelor.  Actorul în vârstă de 62 de ani a participat recent la premiera filmului său „You People”, în Los Angeles.

Monique Pendleberry are 29 de ani, dar diferența de vârstă nu a contat prea mult pentru ea, după ce s-a îndrăgostit de starul din „Californication” și „X-Files”. Cei doi s-au întâlnit la unul dintre localurile de sucuri și smoothie unde lucra Monique în 2017. De atunci, ei și-au consolidat relația, dar au preferat întotdeauna să se ferească de blițurile fotografilor. 

La premiera filmului său „You People”, David și Monique și-au aruncat priviri de îndrăgostiți și s-au ținut de mână. Imaginile apărute pe rețelele sociale au stârnit imediat comentarii, iar unele au fost destul de acide:

„Fie el arată foarte tânăr, fie ea pare foarte bătrână, pentru că eu nu observ acea diferență de vârstă”; Așa se întâmplă când te cuplezi cu un bărbat mai în vârstă, ajungi să arăți și tu mai matură decât ești. Chiar cred că îți fură tinerețea”; Fiecare e liber să se îndrăgostească de cine vrea, dar să nu-mi spuneți că o diferență de 33 de ani este normală, pentru că nu e”, sunt doar câteva reacții apărute pe Instagram. 

David Duchovny, internat în spital pentru a-și trata dependența de sex

La vârsta de 48 de ani, David Duchovny a trecut printr-o perioadă dificilă în timpul căsătoriei cu actrița Tea Leoni. Faimosul agent Mulder din serialul "X-Files" a recunoscut că, în 2008, s-a internat la o clinică, pentru a-și trata dependența de sex. Doi ani mai târziu, actorul poza fericit alături de familia lui pe o plajă din Malibu, semn că problemele s-ar fi rezolvat. Cu toate acestea, în 2014 cuplul de actori a pus punct căsniciei de 17 ani. Ei au împreună doi copii, pe fiica West Duchovny, în vârstă de 23 de ani, și pe fiul Kyd Miller Duchovny, în vârstîă de 20 de ani. 

Sursă foto: Getty Images
Vezi și: Prinţul Harry: Lumini şi umbre


VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!