David Popovici a fost felicitat de Nadia Comăneci: „Este absolut fabulos!”

David Popovici a fost felicitat de Nadia Comăneci: Este absolut fabulos!
Autor: Lorena Martin
Data publicarii: 16 August 2022
Data actualizare: 16 August 2022
David Popovici a reușit să devină campion european la proba de 200 m liber, după ce a câștigat medalia de aur la proba de 100 m liber, la Roma. Acesta a primit o mulțime de mesaje de susținere, unele venind chiar din partea unor legende ale sportului românesc.

David Popovici este românul care la doar 17 ani a reușit să bată un record mondial, devenind cel mai rapid înotător la proba de 100 m liber. Sportivul a cucerit aurul european și la 200 m liber, fiind înregistrat la Roma cu al treilea cel mai bun timp din istorie pe această distanță.

După reușitele sale, David Popovici a primit o mulțime de mesaje de susținere, unele dintre ele venind chiar din partea unor legende ale sportului românesc. Nadia Comăneci, celebră ca fiind prima gimnastă din lume care a obținut nota 10 la un concurs olimpic de gimnastică, i-a transmis un mesaj campionului nostru.

„Este absolut fabulos ceea ce a reușit David. Trebuie să ne mândrim toții ca un român a obținut această performanță. Este la început de drum și sunt convinsă că rezultatele remarcabile vor continua să vină pentru el', a precizat Nadia Comăneci pentru Prosport.

VEZI ȘI: Cele mai tari idei de vacanță
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies